A 79 éves exmodell a mai napig hihetetlenül stílusos: a Vogue egykori kreatív igazgatója tudja, hogy kell öltözködni
Grace Coddington közel a nyolcvanhoz is imádja a csinos, különleges szetteket.

grace coddington cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Coddington a divatvilág egyik ismert alakja, leginkább drámai, komplex fotóiról híres, egyesek szerint a divattörténelem legemlékezetesebb felvételeit alkotta meg.

A tehetséges hölgy fényes karriert tudhat maga mögött, ráadásul külsejével is mindig kitűnik a tömegből, és kivívja az emberek elismerését. Nagy, vörös hajzuhatagja mellett stílusa is igencsak figyelemre méltó.

A 79 éves Grace Coddington ennyire stílusos

Pamela Rosalind Grace Coddington néven született 1941-ben Walesben, és már egészen fiatalon érdeklődött a divat iránt. Tinédzserként mindig izgatottan várta, hogy megérkezzen a Vogue, 17 évesen pedig a magazinnak köszönhetően indult be modellkarrierje. Valaki beküldte képeit az általuk hirdetett versenyre, és a fotók elnyerték a bírák tetszését. Életében 26 évesen következett be hatalmas változás, amikor autóbalesetet szenvedett, és szemsérülését csak plasztikai műtétekkel lehetett helyrehozni. 28 évesen lett a brit Vogue junior szerkesztője, 19 évvel később Calvin Kleinnal dolgozott, hamarosan pedig az amerikai Vogue-nál kapott munkát kreatív igazgatóként. Innen 2016-ban vonult vissza, de ez egyáltalán nem azt jelentette, hogy pihen, és élvezi nyugdíjas éveit. Azóta is aktív, számos divatprojektben közreműködik, és rendszeresen részt vesz a különböző bemutatókon, valamint vörös szőnyeges eseményeken.

Grace Coddington 79 évesen is mindig stílusos és nagyon csinos. Imádja a különleges, lezser, mégis elegáns hatású szetteket, vörös hajához pedig gyakran párosít feltűnő, nőies vörös rúzst. Mutatjuk legjobb összeállításait.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/therealgracecoddington.

Ezt is szeretjük