Elon Musk 72 éves édesanyja igazi stílusikon: a gyönyörű Maye Musk a mai napig modellkedik
Maye Musk nemcsak szépségével, hanem öltözködésével is mindenkit elkápráztat.

maye musk cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Muskot szinte az egész világ ismeri, azt viszont már kevesebben tudják, hogy ki az édesanyja. Pedig Maye Musk is híres és zseniális: a 72 éves hölgy nemcsak dietetikusként és üzletasszonyként, hanem modellként is dolgozik.

Sok eseményen részt vesz, öltözködésével, energikus kisugárzásával és szépségével mindig felhívja magára a figyelmet.

A 72 éves Maye Musk elképesztően stílusos 

Maye Haldeman néven született 1948 áprilisában Kanadában, két évvel később Dél-Afrikába költöztek családjával. Felnőttként ismét Kanadában élt, majd az Egyesült államokba költözött, jelenleg pedig Los Angelesben lakik. 1969-ben bekerült a Miss Dél-Afrika szépségverseny döntőjébe, majd nem sokkal később hozzáment a mérnök Errol Muskhoz, akitől három gyermeke született: Elon, Kimbal és Tosca. Először dietetikusdiplomát szerzett, majd táplálkozástudomány-mesterképzést is végzett, és emellett modellkedett is. Karrierje során szerepelt reklámokban, magazinok címlapján, 2015-ben pedig szerződtette az IMG Models ügynökség. 

Maye Musk 2017-ben, 70 évesen lett a CoverGirl kozmetikai márka arca, könyvet jelentetett meg, előadásokat tart, és a mai napig fotómodellkedik. Imádja a divatot, és a nála jóval fiatalabbakat is megszégyenítő módon öltözködik: stílusa nőies, modern és sikkes, kedveli az egyedibb, feltűnő darabokat és a különleges fazonokat is. Összegyűjtöttük legjobb szettjeit a közelmúltból.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük