Elon Musk 72 éves édesanyja igazi stílusikon: a gyönyörű Maye Musk a mai napig modellkedik

Maye Musk nemcsak szépségével, hanem öltözködésével is mindenkit elkápráztat.

Maye Musk stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Elon Muskot szinte az egész világ ismeri, azt viszont már kevesebben tudják, hogy ki az édesanyja. Pedig Maye Musk is híres és zseniális: a 72 éves hölgy nemcsak dietetikusként és üzletasszonyként, hanem modellként is dolgozik.

Sok eseményen részt vesz, öltözködésével, energikus kisugárzásával és szépségével mindig felhívja magára a figyelmet.

A 72 éves Maye Musk elképesztően stílusos 

Maye Haldeman néven született 1948 áprilisában Kanadában, két évvel később Dél-Afrikába költöztek családjával. Felnőttként ismét Kanadában élt, majd az Egyesült államokba költözött, jelenleg pedig Los Angelesben lakik. 1969-ben bekerült a Miss Dél-Afrika szépségverseny döntőjébe, majd nem sokkal később hozzáment a mérnök Errol Muskhoz, akitől három gyermeke született: Elon, Kimbal és Tosca. Először dietetikusdiplomát szerzett, majd táplálkozástudomány-mesterképzést is végzett, és emellett modellkedett is. Karrierje során szerepelt reklámokban, magazinok címlapján, 2015-ben pedig szerződtette az IMG Models ügynökség. 

Maye Musk 2017-ben, 70 évesen lett a CoverGirl kozmetikai márka arca, könyvet jelentetett meg, előadásokat tart, és a mai napig fotómodellkedik. Imádja a divatot, és a nála jóval fiatalabbakat is megszégyenítő módon öltözködik: stílusa nőies, modern és sikkes, kedveli az egyedibb, feltűnő darabokat és a különleges fazonokat is. Összegyűjtöttük legjobb szettjeit a közelmúltból.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük