A ’60-as évek ikonikus modellje 71 évesen is hihetetlenül csinos: Twiggy csak úgy ragyog nőies szettjeiben
Twiggy ikonikus sminkjéért és frizurájáért rajongtak az emberek a ’60-as években. Az exmodell 71 évesen is gyönyörű és stílusos.

twiggy cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Twiggyt a világ első szupermodelljei közt tartják számon. A szőke szépség bájos arcával, rövid hajával, nagy szemeivel és dús szempilláival írta be magát a köztudatba. Bár nem olyan volt, mint a legtöbb modell, hatalmas sikereket ért el.

Lesley Hornby néven született 1949-ben, családja szűkös anyagi körülmények közt élt. Dolgozott fodrászszalonban, boltban és nyomdában is, ruháit pedig szinte mindig saját maga varrta. 1966-ban fedezték fel, ekkor kezdte gyermekkori becenevét használni, így Twiggyként ismerte meg a világ. Gyorsan berobbant a köztudatba, ikonikus frizuráját és sminkjét pedig rengetegen másolták a következő években.

Twiggy 71 évesen is stílusos

1967-ben költözött New Yorkba, és hatalmas hatást gyakorolt az egész divatvilágra. A leghíresebb magazinok címlapjain szerepelt, a fotósok és az emberek rajongtak érte. Annak ellenére, hogy gyorsan hatalmas sztár lett, modellkarrierje csupán négy évig tartott, ezután színésznőként és énekesnőként tevékenykedett. 

Twiggy ma, 71 évesen is aktív, rendszeresen jelenik meg a nyilvánosság előtt, ráadásul mindig nagyon sikkes. A gyönyörű exmodell imádja a nőies szetteket, és a sötét színek mellett szívesen visel élénk, fiatalos árnyalatokat, melyek remekül állnak neki. Képeken mutatjuk legcsinosabb összeállításait.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük