Amanda Lear 81 évesen is igazi stíluskirálynő: nem győzzük csodálni nőies szettjeit
A '70-es évek imádott énekesnője nyolcvan év felett is mesésen öltözködik.

amanda lear cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Leart a ’70-es évek diszkókirálynőjeként ismeri a világ. Az 1939-ben született híresség fiatalkorában festészetet tanult, majd 1965-től Londonban modellkedni kezdett, miután szépségére, kecsességére felfigyelt az egyik ügynökség. 1975-ben készített először kislemezeket, de igazán 1977-ben robbant be a köztudatba I Am A Photograph című bemutatkozó albumával.

Szinte azonnal óriási sztár lett, 78-as lemeze pedig még népszerűbbé tette. Innentől kezdve folyamatosan jelentek meg újabbnál újabb zenéi, bár csillaga fénye a diszkókorszak végével kicsit alábbhagyott. A tehetséges francia énekesnő azonban jelenleg is aktív: még 2016-ban is adott ki albumot, és a mai napig számos nyilvános eseményen megjelenik.

Amanda Lear 81 évesen is ennyire stílusos

Amanda Lear 81 évesen is mindig elképesztően sikkes szettekben mutatkozik. Bátran visel élénk színeket, különleges kombinációkat, és bebizonyítja, hogy a divat egyáltalán nem kor kérdése. Nőies öltözködésével, egyedi párosításaival mindenki figyelmét felkelti. Legcsinosabb összeállításait gyűjtöttük össze.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük