86 évesen igazi stílusikon az egykori Playboy-modell: fehérneműben is büszkén mutatja meg magát az Instagramon
Dorrie Jacobson képeit elnézve szinte hihetetlen, hogy elmúlt 85 éves. Stílusával simán lekörözi a nála fiatalabbakat is.

dorrie jacobson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dorrie Jacobson szépségére és vonzó külsejére már fiatalkorában felfigyeltek az emberek. Tinédzserként vágott bele a modellkarrierbe, hamarosan pedig az egykori Romel kozmetikai márka arca, valamint sminkmestere lett. Később egy philadelphiai modelliskolában oktatott, majd egy ügynökség felkérésére csatlakozott a Playboy-nyuszik közé.

Egy ideig a chicagói Playboy Clubban dolgozott, aztán pedig Miss Polaroidként járta az országot. Későbbi karrierje során számos más márka nagykövete lett, és rengeteg csodás fotó készült róla. Igazi bombázó volt. 86 évesen is csodásan fest, és büszkén mutatja meg magát akár fehérneműben is az Instagramon.

Dorrie Jacobson 86 évesen is igazi stílusikon

Mindig is rajongott a divatért, imádott stílusosan öltözködni, és ez azóta sem változott. Nyolcvanévesen indította el Senior Style Bible nevű blogját és Instagram-oldalát lánya tanácsára, mert az utcán rendszeresen megállították a járókelők, hogy megdicsérjék ruháit, sminkjét vagy frizuráját. Először csak saját összeállításait mutatta meg az embereknek, de ma már az egészségügyi és a párkapcsolati témákat is érinti posztjaiban. 

Nemcsak utcai szettjeiről oszt meg rendszeresen fotókat, de fürdőruhában és fehérneműben is megmutatta már magát követőinek. Úgy érzi, idősebb nőket még mindig túl ritkán látni a közösségi médiában, és az öregedés negatív megítélése ellen szeretné felvenni a harcot. Képein megmutatja, hogy a kor csak egy szám, és ettől függetlenül mindenki lehet nőies és divatos. 

Képek: Instagram/seniorstylebible/.

Ezt is szeretjük