A 77 éves gyönyörű blogger új szintre helyezte a nőiességet: esze ágában sincs megöregedni
Sikkes szettjeivel, hihetetlen kisugárzásával és szépségével levette a lábáról a netezőket. Judith Boyd az öregedés negatív megítélése ellen harcol.

judith boyd cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judith Boyd korábban ápolónőként dolgozott egy pszichiátrián, azonban mindig is érdekelte a divat. Legfőképpen a különleges fejdíszekért és kalapokért rajongott, melyeket előszeretettel viselt a munkahelyén is. Később egyre egyedibb és sikkesebb kiegészítőket kezdett hordani, mert észrevette, hogy feldobja velük a betegek hangulatát.

Ahogy teltek az évek, egyre jobban zavarta az a sok negativitás és előítélet, ami az öregedést övezi. Frusztrálta és bosszantotta az emberek nagy részének hozzáállása, ezért elhatározta, hogy blogot indít.

Gyönyörű és elképesztően sikkes a 77 éves blogger

Fotós férje segítségével hozta létre az oldalt, párja azonban néhány hónappal később elhunyt. Judith elárulta, borzasztóan nehéz időszak volt számára társa elvesztése, de a gyász miatt sem hagyott fel blogjával, amit közösen alkottak meg. Különleges és rendkívül nőies stílusa egyre csak fejlődött, és csodás, sikkes szettjei miatt ma már majdnem 55 ezren követik az Instán. Képeit elnézve nem is csodáljuk.

Képek: Northfoto, Instagram/stylecrone.

Ezt is szeretjük