A 77 éves gyönyörű blogger új szintre helyezte a nőiességet: esze ágában sincs megöregedni

Sikkes szettjeivel, hihetetlen kisugárzásával és szépségével levette a lábáról a netezőket. Judith Boyd az öregedés negatív megítélése ellen harcol.

77 éves blogger, Judith Boyd
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Judith Boyd korábban ápolónőként dolgozott egy pszichiátrián, azonban mindig is érdekelte a divat. Legfőképpen a különleges fejdíszekért és kalapokért rajongott, melyeket előszeretettel viselt a munkahelyén is. Később egyre egyedibb és sikkesebb kiegészítőket kezdett hordani, mert észrevette, hogy feldobja velük a betegek hangulatát.

Ahogy teltek az évek, egyre jobban zavarta az a sok negativitás és előítélet, ami az öregedést övezi. Frusztrálta és bosszantotta az emberek nagy részének hozzáállása, ezért elhatározta, hogy blogot indít.

Gyönyörű és elképesztően sikkes a 77 éves blogger

Fotós férje segítségével hozta létre az oldalt, párja azonban néhány hónappal később elhunyt. Judith elárulta, borzasztóan nehéz időszak volt számára társa elvesztése, de a gyász miatt sem hagyott fel blogjával, amit közösen alkottak meg. Különleges és rendkívül nőies stílusa egyre csak fejlődött, és csodás, sikkes szettjei miatt ma már majdnem 55 ezren követik az Instán. Képeit elnézve nem is csodáljuk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Northfoto, Instagram/stylecrone.

Ezt is szeretjük