A 70 éves Meryl Streep lenyűgöző stílusával mindenkit elkápráztat: kedvenc szettjeit mutatjuk
Meryl Streep nemcsak tehetséges, okos és gyönyörű, de nagyon stílusos is.

meryl streep cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep mindig a visszafogottabb színésznők közé tartozott - nemcsak jellemét, hanem stílusát illetően is. Sosem kedvelte a kihívó ruhákat, mindig bátran mutatkozott lezser, hétköznapi szettekben az utcán, és esze ágában sem volt plasztikáztatni.

Ma, 70 évesen is igazi természetes szépség, aki tehetségével, eleganciájával mindenkit levesz a lábáról.

A 70 éves Meryl Streep stílusa

A színésznő a karrierje kezdetén felmerülő nehézségekről több interjúban is nyilatkozott. Elmesélte, hogy a King Kong című filmben azért nem kapott szerepet, mert nem tartották elég szépnek a főszerephez, illetve Hollywoodhoz. Bár a durva kritika nagyon rosszul esett neki, mégsem adta fel az álmát. Nem szépségével, hanem tehetségével akart kitűnni a tömegből, és ez sikerült is neki. 1977-ben szerepelt először a Júlia című filmben, onnantól pedig egyre magasabbra ívelt a karrierje: ma három Oscar- és nyolc Golden Globe-díjjal büszkélkedhet, és ő a legtöbbször Oscar-díjra jelölt színésznő a történelemben.

Meryl Streep 70 évesen is aktív, és nemcsak a szerepeket illetően, ugyanis a legtöbb gálán, vörös szőnyeges eseményen is részt vesz. Ezeken pedig egyre kifinomultabb, elegánsabb stílusát is megvillantja. Mindig gyönyörű, divatos ruhákban láthatja őt a nagyközönség, de közben arra is ügyel, hogy ne veszítsen természetességéből. Képeken mutatjuk legjobb szettjeit az elmúlt időszakból.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük