Ez a gyönyörű transznemű nő Új-Zéland szépségkirálynője - Családja kitagadta, amikor belevágott a nemváltásba

A 26 éves, transznemű Arielle Keil régi álmát váltotta valóra azzal, hogy indult a szépségversenyen. Győzelmével történelmet írt Új-Zélandon.

arielle keil cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arielle Keilnek nem volt egyszerű gyermekkora: mindig is úgy érezte, hogy rossz testbe született, társai pedig sokat bántották. Számtalanszor sírva ment haza az iskolából, és próbált fiúsabban viselkedni, hogy ne közösítsék ki a többiek.

Végül 23 évesen, 2017-ben belevágott a nemváltásba, elhatározását viszont szülei egyáltalán nem fogadták jól. Kitagadták, kirúgták a házukból, és teljesen magára hagyták őt. Arielle idén elvégeztette a nemátalakító műtétet is, és a sok nehézség ellenére boldogabb, magabiztosabb lett, mint valaha volt.

Ő Új-Zéland transznemű szépségkirálynője

Régóta álmodozott arról, hogy indul majd egy szépségversenyen, és nemrég úgy döntött, megvalósítja álmát. Benevezett a Miss Intercontinentalra, és elnyerte a koronát: ezzel nemcsak hogy ő lett az első transznemű szépségkirálynő Új-Zélandon, de ő lett az első transznemű is, aki egyáltalán indult a megmérettetésen. Nemcsak szépségével, hanem bátorságával, kitartásával is inspirálja az embereket.

Képek: Instagram/arielle.keil

Ezt is szeretjük