Betegségük örökre nyomot hagyott a testükön - Gyönyörű képeken mutatják meg a nők, amit eddig szégyelltek
Csodás képeken mutatják meg, mennyire nőiesek és vonzóak: fotóikkal minden hasonló betegséggel küzdőt bátorítani szeretnének.

sztomazsakkal elo nok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére egyre több nő bizonyítja be a világnak, hogy az internet agyonretusált képei kicsit sem a valóságot tükrözik, és azt is, hogy egyáltalán nem a hibátlan, irreálisan tökéletes bőr és alak a normális, az igazán szép.

A közösségi oldalakon látható felvételeken szinte sosem látszanak a hegek, a betegségek nyomai - ez ellen igyekezett nemrégiben felvenni a harcot 14 nő, akik saját félelmeiket és gátlásaikat leküzdve csodás és fontos üzenettel bíró fotósorozathoz álltak modellt.

A nők megmutatták: sztómazsákkal is csodálatosak

Vannak olyan egészségügyi problémák, melyek örökre megváltoztatják az ember testét: ezek közé tartoznak a rosszindulatú béldaganatok és a Crohn-betegség is. Ezek esetén az orvosok gyakran egy, a hasfalra erősített zsákba vezetik ki a salakanyagokat, hogy megmentsék a beteget. A sztóma lehet átmeneti, de előfordulnak olyan súlyos esetek, amikor már csak ezzel élhet valaki teljes életet: ez történt a következő nőkkel is. Bár sokáig borzasztóan zavarta őket a kis „csomag”, és senkinek sem merték megmutatni hasukat, most egy fontos ügy érdekében összefogtak, és fehérneműre vetkőztek, hogy ne csak saját önbizalmukat, de másokét is növeljék.

Képek: purplewingscharity.com.

Ezt is szeretjük