Milyen egy anya teste az ikrek megszületése után? Őszinte képeken mutatta meg az egykori fitneszmodell
Ikerterhessége után teljesen megváltozott a hasa: valódi, retusálatlan fotókon mutatta meg, milyen egy anya teste valójában.

kylee austin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kaylee Austinnak első várandóssága után sikerült teljesen visszanyernie a szülés előtti alakját, második terhessége azonban teljesen más volt. És nemcsak a tüneteit, hanem a testi változásokat illetően is.

A 38. héten olyan hatalmas pocakja volt, hogy minden mozdulat nehezére esett, hasa pedig a szülést követően is igen nehezen húzódott vissza. Ez persze teljesen természetes, és egy ideig az egykori fitneszmodellt sem zavarta. Az viszont nagyon megviselte, amikor rájött: teste sosem lesz már ugyanolyan, mint korábban, az első babája megszületése után.

Ilyen egy háromgyerekes anya teste ikrei születése után

Az anya hét éven keresztül fitneszedzőként és modellként dolgozott, így rendszeresen osztott meg magáról olyan fotókat, melyeken rövid felsőben és feszes leggingsben látható. Az első és a második terhessége alatt is posztolt magáról hasonló felvételt, ám amikor ikreivel volt várandós, a fotók fogadtatása nagyon vegyes volt, és igencsak elkeserítette. Voltak, akik csodálatosnak nevezték, de olyanok is, akik egyenesen undorítónak titulálták a hasát. Ekkor döntött úgy, hogy az ikerszülés után is megmutatja, milyen egy háromgyerekes anya teste valójában, bármiféle retusálás nélkül. Képeivel erőt, önbizalmat szeretne adni más anyáknak, és tudatosítani az emberekben, hogy nem minden várandós nő hasa olyan, mint amilyennek a reklámokban vagy a magazinokban látják.

Fotók: Love What Matters, YouTube.

Ezt is szeretjük