Lesd el a sztárok sminktrükkjeit!

Az idei év sminktrendje a "kevesebb több" elvén és a természetességen alapszik. Most megtudhatod, hogyan alkalmazzák ezt Hollywood dívái!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Madonna titka: sminkelj korodnak megfelelően!

A pop királynőjét elsőrangú divatdiktátorként is számon tartják: amilyen stílust magára ölt, az lesz a meghatározó a következő években. Nincs ez másként idén sem, a Confessions on a dancefloor lemez klippjeivel visszahozta a '80-as évek neon, plasztik világát.

A sminkje viszont természetességet, visszafogottságot sugall, de csak sugall! Alapvető kellékei a fekete szemceruza vagy tus, valamint a bőrével és a szájfénnyel harmonizáló pirosító. Ajkait természetes árnyalatú korall és barackos árnyalatok fedik. A nem túl hangsúlyos smink azért is szerencsés, mivel Madonna a legtöbb médiamegjelenésen Charlie-frizurát visel.

Ha a hajad feltűnő, akkor a te sminked se legyen túl erős. A rugalmas testéről is híres világsztár fellépések alkalmával strasszkövekkel díszíti felső szemhéját. A másik egyszerű titka a diszkó-korszak elmaradhatatlan trükkje, a szempillák "csomósítása", ami kiemeli a tekintetet, viszont bevetés előtt megér egy próbát: lehet, hogy szomorú bohócarcot varázsolsz vele magadnak!

Eva Longoria titka: bronzosítóból sosem elég!

Eva nemcsak Született feleség, hanem született szépség is, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy egy kozmetikai világmárka arca. A sorozatban a szenvedélyes Gabyt alakító színésznő a csokoládés, bézs árnyalatú rúzs ihletője volt. A barna haj, bőr és szem vonzza a meleg árnyalatokat.

Ha ebbe a típusba tartozol, te se kísérletezz hideg jégkék vagy fehér színekkel. Eva sminkje sem mázolmány, hanem arcának természetes szépségét emeli ki. A fekete szempillaspirál és -ceruza mellett elengedhetetlen a bronzos csillogás: az őszi éjszakákon a dekoltázson nyugodtan használd te is, így hosszan megőrzöd a nyarat! A telt ajkak nem igényelnek hangsúlyozást, csak egy sejtelmesen csillogó semleges színű szájfényt.

Christina Aguilera titka: klasszikus és szexi ajkak!

A kezdetben Britney-másolatként induló, mára tehetségét számtalanszor bizonyító Christina több stílusban is kipróbálta magát. Bár sokszor melléfogott, a mostani megjelenése igazán forróra sikeredett. A Back to basics című album jegyében a '40-es évek szépségideálját jeleníti meg. Szemeit enyhébben festi, csak szürkét és feketét használ, inkább száját hangsúlyozza, de azt jó alaposan. A vérvörös száj pedig nemcsak nagyon trendi, hanem igazán pasivadító smink is. Ha profin készíted el!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ennek alapja egy szépen ívelt ajak, hiszen a sötétebb színek kicsinyítenek, ezért vékony szájon nem előnyös ez a festési mód. A másik melléfogás, ha a szád nem teljesen ránc- és repedezettség-mentes. Ha ezek az alapok megvannak, először finoman paskolj hidratálót és alapozót az ajkaidba, majd rajzold körbe a rúzs színével harmonizáló ceruzával. Használj enyhén csillogó, matt felé hajló rúzst! Ne szerénykedj a színek terén, használj igazi pirosat, hiszen a rúzs szó is pirosat jelent franciául. Ha tartós hatást szeretnél, ecsettel vidd fel, majd finoman itasd le, esetleg ismételd meg a festést! A csillogó hatás érdekében tegyél rá átlátszó szájfényt.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük