10 előtte-utána fotó, ami megmutatja, mire képes a profi smink - Szinte rá sem ismerni ezekre a nőkre

Ezek az előtte-utána fotók megmutatják a smink erejét. Egy profi akár teljesen új embert is képes varázsolni vendégeiből csupán festékkel.

Előtte-utána fotókon a smink átalakulások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy jó smink képes kiemelni az arc legelőnyösebb vonásait, nagyobbnak mutatni a szemet, elfedni az apróbb bőrhibákat, mindezek által pedig önbizalmat is ad a nőknek.

Mostanában azonban sokan már nem csak ezeket a funkcióit szeretik kihasználni, hanem azt is, hogy az erős festék szinte teljesen meg tudja változtatni az arcot.

Teljesen átalakultak a profi sminktől

A profi sminkesek elképesztően ügyesen használják a termékeket, és nem ritka, hogy a felismerhetetlenségig átalakítják a vendégeiket, az előtte-utána képek pedig Instagramra is felkerülnek. Nem kétséges, hogy zseniálisan dolgoznak, és elképesztően tehetségesek, de egyáltalán nem biztos, hogy jó, ha valaki a festéknek köszönhetően kap teljesen új arcot, sőt sokszor teljesen felesleges és szükségtelen. A következő nőkre valószínűleg saját családjuk és párjuk sem ismert rá, miután kikerültek a sminkmester kezei közül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram, Belletag.

Ezt is szeretjük