Hétköznapi nőkből varázsol igazi modelleket a stylist: előtte-utána képeken mutatja meg az átváltozásokat

Teljesen átalakítja a nőket a stylist: nemcsak fiatalosabbak, de magabiztosabbak is lettek az új külsővel.

Stylist átalakításai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A lett stylist, Konstantin Bogomolov és csapata látványos átalakításaikról váltak híressé. Általában azok fordulnak hozzájuk, akik nagy változásra vágynak külsejüket illetően, vagy egy kis önbizalomtuningra van szükségük, de nem tudják, hogy kezdjenek hozzá.

A férfi azt hangsúlyozza, valójában nem is megváltoztatja vendégei megjelenését, csupán megtalálja valódi énjüket és stílusukat, valamint segít nekik személyiségük kifejezésében.

Hétköznapi nőkből modellek

Instagramján és a Bored Panda oldalán mutatta meg, mire is képes egy jó frizura, egy szép smink vagy egy csinos szett: szakértelmével igazi modelleket varázsol a hétköznapi nőkből. Méghozzá mindezt úgy, hogy nem elfedi, hanem inkább kiemeli természetes szépségüket, ezzel pedig önbizalmat is ad nekik. Előtte-utána képeken az átalakításai.

Képek: Bored Panda, Instagram/bogomolov_image_school.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük