Teljesen átalakítja a sminkes a menyasszonyokat: mintha két különböző nőt látnánk a képeken
A profi sminkes szinte teljesen új arcot ad a menyasszonyoknak: sokukra rá sem ismerni az átalakítás után.

sminkatalakulasok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő életének egyik legfontosabb napja az esküvője, így érthető, ha egy menyasszony a lehető legtökéletesebben akar kinézni a ceremónián. A legtöbben fodrászhoz és sminkeshez fordulnak azért, hogy kihozzák belőlük a legjobb oldalukat, kihangsúlyozzák természetes szépségüket, ám sokan hajlamosak túlzásba esni.

A tehetséges sminkmesterek tudják, kinek mi áll jól, és még gyönyörűbbé tehetik az arákat egy kis festékkel. De vannak, akik szinte a felismerhetetlenségig átalakítják a hozzájuk forduló hölgyeket azok kérésére. 

Menyasszonyok átalakulásai sminkkel

Arber Bytyqi és csapata elképesztő munkáiról vált híressé az Instagramon, ma már több mint 374 ezer követővel büszkélkedhet. A kétségkívül hihetetlenül tehetséges sminkes vendégeire alig ismerni rá, miután kikerültek a kezei közül. Nemcsak kiemeli a szemeket, az ajkakat, és eltünteti az apró bőrhibákat, de olyan vastag festékréteget varázsol a hölgyek arcára, hogy valószínűleg a vőlegényeket is jócskán meglepi az eredmény az oltár előtt. Nem kétséges, hogy zseniálisan dolgozik, igazi mesterműveket készít, és valószínűleg önbizalmat is ad a nőknek, de a teljes átalakítás nem biztos, hogy jó döntés egy esküvőre, sokszor pedig szükség sincs rá. Leglátványosabb munkáit mutatjuk.

Képek: Instagram/arber_bytyqi_mua.

Ezt is szeretjük