Teljesen átalakítja a sminkes a menyasszonyokat: mintha két különböző nőt látnánk a képeken

A profi sminkes szinte teljesen új arcot ad a menyasszonyoknak: sokukra rá sem ismerni az átalakítás után.

sminkatalakulasok cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Minden nő életének egyik legfontosabb napja az esküvője, így érthető, ha egy menyasszony a lehető legtökéletesebben akar kinézni a ceremónián. A legtöbben fodrászhoz és sminkeshez fordulnak azért, hogy kihozzák belőlük a legjobb oldalukat, kihangsúlyozzák természetes szépségüket, ám sokan hajlamosak túlzásba esni.

A tehetséges sminkmesterek tudják, kinek mi áll jól, és még gyönyörűbbé tehetik az arákat egy kis festékkel. De vannak, akik szinte a felismerhetetlenségig átalakítják a hozzájuk forduló hölgyeket azok kérésére. 

Menyasszonyok átalakulásai sminkkel

Arber Bytyqi és csapata elképesztő munkáiról vált híressé az Instagramon, ma már több mint 374 ezer követővel büszkélkedhet. A kétségkívül hihetetlenül tehetséges sminkes vendégeire alig ismerni rá, miután kikerültek a kezei közül. Nemcsak kiemeli a szemeket, az ajkakat, és eltünteti az apró bőrhibákat, de olyan vastag festékréteget varázsol a hölgyek arcára, hogy valószínűleg a vőlegényeket is jócskán meglepi az eredmény az oltár előtt. Nem kétséges, hogy zseniálisan dolgozik, igazi mesterműveket készít, és valószínűleg önbizalmat is ad a nőknek, de a teljes átalakítás nem biztos, hogy jó döntés egy esküvőre, sokszor pedig szükség sincs rá. Leglátványosabb munkáit mutatjuk.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Képek: Instagram/arber_bytyqi_mua.

Ezt is szeretjük