Csak pár vágás, és újra divatos lesz a régi farmer: zseniális ötleteket mutatunk a megunt nadrág átalakítására
Ezekkel a trükkökkel néhány perc alatt varázsolhatod sikkesebbé a régi farmerodat.

farmer vagasa
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte mindenkinek van otthon egy olyan farmerja, amit már azért nem hord, mert unalmasnak, ódivatúnak tart. Ahelyett, hogy a szekrény mélyén tárolnád, vagy kidobnád, érdemes egy kicsit átalakítanod: néhány egyszerű technikával újra menő nadrágot varázsolhatsz belőle.

Ehhez nincs is másra szükséged, mint egy kis időre és egy ollóra, valamint a következő videókra. Mutatunk néhány ötletet, hogyan dobhatod fel a régi farmert.

Így teheted divatossá a régi farmert

Idén újra a trendek élére kerültek a szaggatott, rojtos, aszimmetrikus fazonok, melyeket egy sima nadrágból is könnyen elkészíthetsz otthon. Ráadásul nincs szükség extra kézügyességre, varrásra vagy hosszú órákra ahhoz, hogy megvalósítsd őket. Mutatunk két videót, amely nagy segítségedre lesz a darab átalakításában. Ne aggódj akkor sem, ha nem érted a szöveget, hiszen csak követned kell a látott mozdulatokat, így nem lesz nehéz dolgod.

Ha egy vagány hatású farmerra vágysz, szaggasd ki egy kicsit! Ehhez először vedd fel, majd krétával vagy ceruzával jelölj be egy vízszintes vonalat a térded közepén, aztán vedd le, és láss munkához. Kezdetben csak egy pici rést vágj egy éles ollóval a csík közepén, majd vágd tovább kétoldalra, de vigyázz, hogy a varrás előtt legalább egy centivel állj meg. Ha megvagy, akár ki is húzhatod kicsit a szálakat, hogy még természetesebb legyen a hatás. És az is jó ötlet, ha az alját vágod le: így egy kissé rojtos bokanadrágot kapsz majd.

A cikk az ajánló után folytatódik

Akár az év legmenőbb trendjét is gyorsan a nadrágodra varázsolhatod. Az aszimmetrikus szárhoz csupán annyit kell tenned, hogy egy négyzet vagy téglalap alakú darabot vágsz ki a farmer aljának hátsó vagy oldalsó részéből. És persze nem maradhat ki a sorból az idén szintén igen divatos, erősen rojtos, fodros hatású szár sem. Ehhez vágj le egy-két centit az aljából, majd a végétől számítva öt-hét centi távolságra ragassz rá vízszintesen egy csík celluxot, aztán vágd fel félcentis csíkokra az alsó részt. Miután megvagy, távolítsd el a ragasztót, és már kész is a sikkes nadrág.

Ezek a trükkök csupán pár percet vesznek igénybe, mégis nagyon fel tudják dobni a régi farmert. De ha mégsem lenne elég, jöhetnek akár a ragasztott gyöngyök, a hímzések vagy hímzett, ragasztóval rögzíthető minták, hiszen most minél különlegesebb egy nadrág, annál divatosabb.

Így alakítsd át a régi, megunt pólókat

Mindenkinek van otthon elfekvőben egy-két sima, nagy méretű pólója, amit csak alvásra használ, vagy még arra sem. Az egyszínű, rövid vagy hosszú ujjú felsők azonban nem érdemlik meg, hogy a gardróbban lapuljanak. Pár egyszerű ötlettel feldobhatók, átvariálhatók, és újra divatossá tehetők ezek a szimpla kis darabok. Ráadásul nem is kell nagy kézügyesség ahhoz, hogy vagány és szexi felsőket varázsolj belőlük, a végeredménynek pedig csak a fantáziád szab majd határt.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük