Csak pár vágás, és újra divatos lesz a régi farmer: zseniális ötleteket mutatunk a megunt nadrág átalakítására
Ezekkel a trükkökkel néhány perc alatt varázsolhatod sikkesebbé a régi farmerodat.

farmer vagasa
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte mindenkinek van otthon egy olyan farmerja, amit már azért nem hord, mert unalmasnak, ódivatúnak tart. Ahelyett, hogy a szekrény mélyén tárolnád, vagy kidobnád, érdemes egy kicsit átalakítanod: néhány egyszerű technikával újra menő nadrágot varázsolhatsz belőle.

Ehhez nincs is másra szükséged, mint egy kis időre és egy ollóra, valamint a következő videókra. Mutatunk néhány ötletet, hogyan dobhatod fel a régi farmert.

Így teheted divatossá a régi farmert

Idén újra a trendek élére kerültek a szaggatott, rojtos, aszimmetrikus fazonok, melyeket egy sima nadrágból is könnyen elkészíthetsz otthon. Ráadásul nincs szükség extra kézügyességre, varrásra vagy hosszú órákra ahhoz, hogy megvalósítsd őket. Mutatunk két videót, amely nagy segítségedre lesz a darab átalakításában. Ne aggódj akkor sem, ha nem érted a szöveget, hiszen csak követned kell a látott mozdulatokat, így nem lesz nehéz dolgod.

Ha egy vagány hatású farmerra vágysz, szaggasd ki egy kicsit! Ehhez először vedd fel, majd krétával vagy ceruzával jelölj be egy vízszintes vonalat a térded közepén, aztán vedd le, és láss munkához. Kezdetben csak egy pici rést vágj egy éles ollóval a csík közepén, majd vágd tovább kétoldalra, de vigyázz, hogy a varrás előtt legalább egy centivel állj meg. Ha megvagy, akár ki is húzhatod kicsit a szálakat, hogy még természetesebb legyen a hatás. És az is jó ötlet, ha az alját vágod le: így egy kissé rojtos bokanadrágot kapsz majd.

A cikk az ajánló után folytatódik

Akár az év legmenőbb trendjét is gyorsan a nadrágodra varázsolhatod. Az aszimmetrikus szárhoz csupán annyit kell tenned, hogy egy négyzet vagy téglalap alakú darabot vágsz ki a farmer aljának hátsó vagy oldalsó részéből. És persze nem maradhat ki a sorból az idén szintén igen divatos, erősen rojtos, fodros hatású szár sem. Ehhez vágj le egy-két centit az aljából, majd a végétől számítva öt-hét centi távolságra ragassz rá vízszintesen egy csík celluxot, aztán vágd fel félcentis csíkokra az alsó részt. Miután megvagy, távolítsd el a ragasztót, és már kész is a sikkes nadrág.

Ezek a trükkök csupán pár percet vesznek igénybe, mégis nagyon fel tudják dobni a régi farmert. De ha mégsem lenne elég, jöhetnek akár a ragasztott gyöngyök, a hímzések vagy hímzett, ragasztóval rögzíthető minták, hiszen most minél különlegesebb egy nadrág, annál divatosabb.

Így alakítsd át a régi, megunt pólókat

Mindenkinek van otthon elfekvőben egy-két sima, nagy méretű pólója, amit csak alvásra használ, vagy még arra sem. Az egyszínű, rövid vagy hosszú ujjú felsők azonban nem érdemlik meg, hogy a gardróbban lapuljanak. Pár egyszerű ötlettel feldobhatók, átvariálhatók, és újra divatossá tehetők ezek a szimpla kis darabok. Ráadásul nem is kell nagy kézügyesség ahhoz, hogy vagány és szexi felsőket varázsolj belőlük, a végeredménynek pedig csak a fantáziád szab majd határt.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük