Mutatjuk, hogy kösd meg a tavaszi sálat: igazán nőies lesz, pedig csak egy mozdulat

A tavasz legdivatosabb kendőkötési módszereit mutatjuk, melyekkel sokkal csinosabb leszel, mint akkor, ha csak egyszerűen körbetekernéd a nyakadon.

tavaszi sal

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az átmeneti idő nélkülözhetetlen kiegészítője a vékony sál vagy a kendő. Ha napközben esetleg nem is, de a hűvös reggelek során még mindenképpen hasznos tud lenni, főleg, ha egy mélyebben dekoltált kabátba, felsőbe bújtál.

Ezek a kiegészítők nemcsak hasznosak, hanem csinosak is tudnak lenni: egy jól megválasztott sál remekül feldobja a hétköznapi szettjeidet. Ha pedig még nőiesebb és divatosabb külsőt szeretnél, néhány ügyes mozdulattal könnyedén különlegesebbé is teheted. Csak annyit kell tenned, hogy nem a szokásos módon kötöd meg.

Így kösd meg tavasszal a sáladat!

Általában mindenki csak simán körbetekeri a nyakán a kiegészítőt, esetleg egy csomóval rögzíti, de vannak ennél kreatívabb megoldások is, melyek ráadásul, bár extrának tűnnek, egyáltalán nem bonyolultak vagy időigényesek. Ha egy kis változatosságra vágysz, az alábbi videón 15 különböző technikát tanulhatsz meg lépésről lépésre a sálad megkötésére, melyekkel biztosan begyűjthetsz majd néhány dicséretet a barátaidtól vagy a kolléganőidtől.

Variálhatod őket a kedvedtől függően, de az öltözködésedhez vagy az alkalomhoz is kiválaszthatod mindig a legmegfelelőbbet, mert vannak kifejezetten divatos és laza, de elegáns és nőies variációk is a videóban. A második megoldás például majdnem annyira szép és mutatós, mint egy egyszerűbb nyaklánc, míg a harmadik és a negyedik inkább a trendi vonalat követi. De persze a többi szintén meseszép, és könnyen megvalósítható. Az biztos, hogy ezeket bevetve soha nem lesz unalmas kiegészítő a kendő vagy a sál.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük