A 63 éves nő vagány utcai szettjeit imádja a modellszakma is: az élénk színektől sem riad vissza
Petra van Bremen nőies szettjeivel igazi stílusikonná vált, már a legmenőbb divatmagazinok is felfigyeltek rá.

GettyImages-1390362954
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Petra van Bremen, a 63 éves holland modell története nem mindennapi: a stílusos hölgy kétszer is befutott, először 17 éves korában debütált a kifutókon, később azonban a szakma háttérbe szorult életében. Az elmúlt években mégis hatalmas követőtáborra tett szert.

Bár életében mindvégig manökenként szeretett volna kiteljesedni, végül negyvenes évei közepén férje biztatására jelentkezett ismét egy divatügynökséghez, amelyet követően több fotózáson részt vehetett.

Petra van Bremen stílusa

Petra van Bremen 63 éves korában is rendkívül aktív az Instagramon, kortalan stílusáért, vagány szettjeiért, nőies kisugárzásáért pedig valósággal rajonganak az emberek. A dögös, csinos street style, azaz utcai szetteket még a fiatalok is előszeretettel lesik el a modelltől, ráadásul a legfontosabb divatmagazinok is felfigyeltek rá. 

(Képek: Getty Images Hungary.)

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük