Igazi stílusikon a 73 éves nő: az Instán imádják kortalan és nőies szettjeit

A spanyol üzletasszony nőies stílusáért minden korosztály rajong.

Carmen Lomana stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Vannak olyan nők, akik egy cseppet sem törődnek az idő múlásával, és még a hetedik x után is fiatalos, nőies és üde megjelenést sugároznak. Ilyen a spanyol üzletasszony, Carmen Lomana is, akiről első ránézésre valószínűleg senki nem mondaná meg a valódi korát.

Carmen 1948-ban született Spanyolországban egy arisztokrata gyökerekkel rendelkező család első gyermekeként. Egyetemi évei alatt Londonban tanult, és sokáig a pénzügyi szektorban dolgozott, de egy időben még Madrid polgármesterjelöltje is volt. Később azonban más életre vágyott, így a televíziózásnál kötött ki, és egész Spanyolországban megismerték a nevét.

A nőies darabok szerelmese

A nő számos spanyol televíziós műsorban feltűnt, és egyre többen kezdték el csodálni remek stílusérzékét és fiatalos megjelenését. A divat mindig is közel állt a szívéhez, hiszen nagy haute couture gyűjtő hírében áll, számos neves luxusmárkától vannak egyedi darabjai. Az Instagramon már több mint félmillióan követik, és mindenki odavan a gondosan kiválasztott, elegáns és kifinomult szettjeiért, kortalan szépségéért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: carmen_lomana / Instagram)

Ezt is szeretjük