Igazi stílusikon a 73 éves nő: az Instán imádják kortalan és nőies szettjeit

A spanyol üzletasszony nőies stílusáért minden korosztály rajong.

carmen-stilusa-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan nők, akik egy cseppet sem törődnek az idő múlásával, és még a hetedik x után is fiatalos, nőies és üde megjelenést sugároznak. Ilyen a spanyol üzletasszony, Carmen Lomana is, akiről első ránézésre valószínűleg senki nem mondaná meg a valódi korát.

Carmen 1948-ban született Spanyolországban egy arisztokrata gyökerekkel rendelkező család első gyermekeként. Egyetemi évei alatt Londonban tanult, és sokáig a pénzügyi szektorban dolgozott, de egy időben még Madrid polgármesterjelöltje is volt. Később azonban más életre vágyott, így a televíziózásnál kötött ki, és egész Spanyolországban megismerték a nevét.

A nőies darabok szerelmese

A nő számos spanyol televíziós műsorban feltűnt, és egyre többen kezdték el csodálni remek stílusérzékét és fiatalos megjelenését. A divat mindig is közel állt a szívéhez, hiszen nagy haute couture gyűjtő hírében áll, számos neves luxusmárkától vannak egyedi darabjai. Az Instagramon már több mint félmillióan követik, és mindenki odavan a gondosan kiválasztott, elegáns és kifinomult szettjeiért, kortalan szépségéért.

(Képek forrása: carmen_lomana / Instagram)

Ezt is szeretjük