Imádjuk a Szex és New York 62 éves írójának stílusát: képeken Candace Bushnell ultranőies szettjei

Nemcsak Carrie és barátnői, hanem az őket megálmodó írónő stílusa is kifogástalan.

Candace Bushnell stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az ezredforduló környékének egyik legnépszerűbb sorozata egyértelműen a Szex és New York volt, ami négy barátnő szakmai és párkapcsolati útkeresését mutatja a Nagy Almában. A sorozat sikeréhez a történet és a színészek mellett a ruhák is sokat hozzátettek, Carrie Bradshaw pedig azóta is igazi stíluskirálynőnek számít.

A történetet az írónő, Candace Bushnell élete inspirálta, aki 1994 és 1996 között saját rovatot vetett egy New York-i lapnál Sex and the city címen. Bevallása szerint Carrie-re a saját alteregójaként tekint, így nem csoda, hogy nemcsak a Sarah Jessica Parker által megformált karakter, hanem Candace is imádja a divatot, és még 60 felett is igazi stílusikonként tündököl.

Candace Bushnell stílusa

Candace öltözködése igazán inspiráló lehet azok számára, akik szeretik a nőies, csinos, elegáns és mégis kicsit kacérabb ruhákat. Ahogy alteregója, Carrie, úgy ő sem veti meg a dizájner holmikat, és a magas sarkú cipők is közel állnak a szívéhez, öltözködésébe pedig szeret belevinni valamilyen kis csavart a színekkel, fazonokkal vagy kiegészítőkkel, így szettjei soha nem lesznek unalmasak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük