A 76 éves gyönyörű díva mindig elképesztően csinos: Bianca Jagger igazi stílusikon

A ’70-es, ’80-as évek ikonja megmutatta, hogy a stílus nem életkor kérdése.

bianca-jagger-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bianca Jagger neve ma már nem él olyan élénken a köztudatban, mint néhány évtizeddel ezelőtt, ez azonban nem azt jelenti, hogy bármit is veszített volna stílusérzékéből: hetven felett is ugyanolyan nagy odafigyeléssel és remek ízléssel válogatja össze szettjeit, és igazi dívaként tündököl a rendezvényeken.

Bianca 1970-ben találkozott egy koncert utáni partin Franciaországban a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel, egy évvel később pedig már oltár elé is álltak. Jade nevű lányuk még ebben az évben megszületett, ám a frigy hét év után véget ért, amikor az énekes viszonyt kezdett Jerry Hall modellel. A válás ellenére Bianca nem tűnt el a nyilvánosság elől, sőt ma is nagyon aktív életet él.

Színésznő, aktivista, divatikon

A díva remek stílusérzékét már akkor is megmutatta, amikor együtt volt rocksztár férjével, hiszen számos alkalommal fotózták őket a legendás Studio 54-ben, ahol a legjobban öltözött hírességek között vonult fel. A ’70-es évek végén és a ’80-as években belekóstolt a színészetbe is, több filmben és sorozatban szerepelt, ám már akkor is szívügyének tekintette, hogy a jó ügyekért kiálljon. Ez azóta is nagyon fontos az életében, aktivistaként pedig számos jótékonysági eseményen is megjelenik - méghozzá kifogástalan küllemmel.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük