69 éves és gyönyörű nő Naomi Campbell édesanyja: tőle örökölte igéző szépségét a világhírű modell

Valerie Morris-Campbell stílusa és szépsége mindenkit elbűvöl.

valerie-morris-campbell-stilusa-borito
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy az életben sok területhez, így a modellszakmához sem árt rengeteg tehetség, kitartás, szorgalom és elhivatottság ahhoz, hogy valaki a legfényesebben tündöklő csillagok között legyen. Ám sokszor más tényezők is szükségesek a sikerhez.

Mivel a modellek a külsejükből élnek, így a genetika is nagyon fontos. A legnagyobb szupersztárok szülei is már elképesztő adottságokkal rendelkeznek, így van ez Naomi Campbell esetében is, akinek édesanyja még most is évtizedeket letagadhatna a korából.

Igazi stílusikon a modell édesanyja

Valerie Morris-Campbell 18 évesen, 1970-ben adott életet egyetlen lányának. Mivel gyermeke édesapja négy hónapos terhesen hagyta magára a fiatal nőt, így a későbbi szupermodell eleinte apai vezetéknév nélkül lett anyakönyvezve - Valerie második házassága révén kapta a Campbell nevet. A jamaicai születésű táncosnő nagy szeretetben nevelte Naomit, és támogatta akkor is, amikor 15 évesen beindult a karrierje. A szupermodell szépségét egyértelműen édesanyjától örökölte, aki közel a hetvenhez is remekül tartja magát, ráadásul a stílusérzéke is bámulatos.

(Képek forrása: valeriemorriscampbell / Instagram)

Ezt is szeretjük