A 70 feletti blogger Instáján ad öltözködési tanácsokat - Egyszerű, de csinos és sikkes szettjeivel mindenkit inspirál

Josephine Lalwan remek inspirációként szolgál azoknak, akik szeretik az egyszerűbb szetteket, de divatosak és nőiesek akarnak lenni.

A 70 feletti blogger, Josephine Lalwan
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Josephine Lalwan hatvanéves kora után kezdett blogolni, miután egész életében a divatiparban dolgozott. PR-osként kezdte, később pedig előadásokat tartott, és coachként is tevékenykedett.

Chicatanyage nevű oldalán direkt az ötven feletti nőknek ad öltözködési tippeket. Ahhoz szeretne hozzájárulni, hogy ők is élvezhessék a trendeket, megtalálják saját stílusukat és azokat a ruhákat, amikben jól érzik magukat.

A 70 feletti blogger csinos szettjei

Josephine már elmúlt hetven, imádja a divatot, az életet, rengeteget utazik, és csak úgy ragyog a boldogságtól. Blogját több mint tíz éve vezeti, és Instagram-oldala is sikernek örvend. Összeállításai remek inspirációként szolgálhatnak azoknak, akik szeretnének csinosak és sikkesek lenni, de jobban kedvelik az egyszerű szetteket, nem szeretnek túlzásba esni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/chicatanyage.

Ezt is szeretjük