Nyugdíjba vonulása után lett modell a 74 éves hölgy, meghódította a divatvilágot: Carolyn Doelling igazán stílusos

Carolyn Doelling 72 évesen kezdett modellkedni, és az ageizmus ellen harcol. Elképesztően nőies, sikkes, és imádják a magazinok.

Carolyn Doelling modell
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Carolyn Doelling azok közé a hölgyek közé tartozik, akiknek eszük ágában sincs pihenni nyugdíjba vonulásuk után. Sőt, ő nemcsak hogy aktív életet él, de egy teljesen új karrierbe is kezdett hetven felett.

Sosem jutott eszébe, hogy valaha is modellkedhetne, két évvel ezelőtt azonban egy kaliforniai butikban tett látogatása során felfigyeltek rá, és megkérdezték, lenne-e kedve részt venni egy fotózáson. 

72 évesen kezdett modellkedni Carolyn

Azóta elindította Instagram-oldalát, meghódította a magazinokat és a kifutókat is. Sokszor adott már interjút a médiában, közösségi oldalára pedig rendszeresen posztol magáról képeket. A most 74 éves hölgynek nemcsak elképesztő kisugárzása, de mesés stílusérzéke is van: mindig nőies, sikkes, és zseniálisan kombinálja a különböző színű, mintájú darabokat. Megmutatja, hogy hetven felett is lehet valaki igazán divatos, és azt is, hogy sosem késő új életet kezdeni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram.com/doellingcarolyn.

Ezt is szeretjük