70 évesen ők az Instagram egyik legstílusosabb párja: Britt és Günther mintha a kifutóról léptek volna le

A hetvenes éveiben járó pár simán lepipálja a fiatalokat, ha öltözködésről van szó. Egyszerűen imádjuk őket!

Stílusos idős pár, Britt Kanja és Günther Krabbenhöft
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Britt Kanja és Günther Krabbenhöft fotói meghódították az Instagramot: a 76 éves férfi és a hetvenéves nő ugyanis mindegyik képén olyan hihetetlenül stílusos, mintha csak a kifutóról lépett volna le.

Sikkes szettjeikkel, életvidám kisugárzásukkal, pozitív, vidám személyiségükkel és gyönyörű felvételeikkel mindenkit elkápráztatnak. Öltözködésükkel és energikusságukkal simán lepipálják még a fiatalabbakat is.

A hetvenes éveiben járó pár ennyire stílusos

Bár eredetileg eszük ágában sem volt, az elmúlt néhány évben igazi divatikonná váltak. Britt Kanja elárulta, nem azért regisztrált a közösségi oldalra, hogy blogot indítson, vagy influencer legyen, csupán egy saját profilra vágyott. Fotói miatt azonban egyre több követője lett, és barátai győzték meg arról, hogy stílusfotókat posztoljon. Párja, Günther ekkor már egy ideje fent volt az Instagramon, így ő tanította meg szerelmét a használatára.

A hölgy nemcsak külsőre, hanem öltözködését, eleganciáját és kifinomultságát illetően is olyan, mint Audrey Hepburn, így nem csoda, hogy ma már több mint 68,5 ezren követik, társa pedig 145 ezer követővel büszkélkedhet. Britt egyébként saját maga készíti ruháit, rengeteg időt tölt a tervezéssel és a megvalósítással. Gyakran a turkálókból vásárolt darabokat alakítja át, és varázsolja divatosabbá. Mesterien alkotja meg és válogatja össze a legcsinosabb összeállításokat, melyekkel garantáltan mindenki figyelmét felkelti az utcán és az Instán is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Günther több időt tölt az influencerkedéssel, több képet is posztol, míg párja bevallotta, néha kihívást jelent számára a figyelem és az ismertség, mert valójában kissé szégyenlős. Ez persze fotóin egyáltalán nem látszik. Az életörömöt, a kreativitást akarja terjeszteni, és inspirációt szeretne adni a nőknek.

Megmutatja, hogy a divat és a stílus nem korfüggő, hetven felett sincs szükség arra, hogy az ember lemondjon a csinos szettekről vagy a különlegesebb összeállításokról.

Britt és Günther mindenki számára igazi példaképként szolgálnak.

Az idős pár menő, mosodai szettjei

Bár Wan-Ji és felesége, Sho-Er tortáján legutóbb 83, illetve 84 gyertya volt, ők sokkal fiatalosabban élik az életüket, és ezt a stílusuk is megmutatja. Az idős házaspár már több évtizede üzemeltet egy mosodát, de nemegyszer fordult elő, hogy vendégeik otthagyták a ruhákat. Sokáig nem tudták, mit kezdjen a felgyűlt darabokkal, hiszen kidobni mégsem szerették volna őket, de nemrég az internet segítségével választ találtak kérdéseikre.

Mosodájukban otthagyott ruhákban pózol a kedves idős házaspár: hihetetlen szetteket alkotnak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük