40 éve házasok, mindennap összeillő szettet vesznek fel: nagyon cuki fotókat mutatunk

A közös stílus és a harmónia a házastársak között szinte tapintható - mindennap tökéletes összhangban választják ki ruháikat.

divatos idős pár
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A trendeket nem nehéz követni, hiszen számos divatmagazin jelenik meg, az influenszerek pedig már a szezon előtt a legújabb darabokban pompáznak, de a valódi stílushoz érzék kell. 

A trendek éllovasainak gyakran nagy bánata, hogy szenvedélyükben nincs kivel osztozniuk. Bon és Pon esetében azonban nem így van: mindketten rajonganak a divatért, és házasságuk ettől csak még kerekebb lett.

Divatos házasság

Különleges és szerencsés az a már negyven éve házas japán pár, akiknek mindkét tagja készen áll arra, hogy nap mint nap a lehető legdivatosabb ruhákat vegye fel, ráadásul mindezt teljesen összehangoltan. Az egész világon vannak rajongóik, akiknek a többsége arról ábrándozik, hogy egyszer megél egy olyan kapcsolatot, mint amilyen az övék - jelent meg a kinaro oldalán. Természetesen ruházkodásuk nem teljesen ugyanolyan, de a közös stílus és a harmónia a házastársak között azonnal látható.

(Képek forrása: bonpon511, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük