Mosodájukban otthagyott ruhákban pózol a kedves idős házaspár: hihetetlen szetteket alkotnak
Az idős pár nagyon fiatalosnak érzi magát, és a stílusukon is meglátszik.

idős-házaspár-stílusa-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van az a mondás, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát - ez tökéletesen igaz a Tajvanon élő házaspárra is. Bár Wan-Ji és felesége, Sho-Er tortáján legutóbb 83 illetve 84 gyertya volt, ők sokkal fiatalosabban élik az életüket, és ezt a stílusuk is megmutatja.

Az idős házaspár már több évtizede üzemeltet egy mosodát, de nemegyszer fordult elő, hogy vendégeik otthagyták a ruhákat. Wan-Ji és Sho-Er sokáig nem tudta, mit kezdjen a felgyűlt darabokkal, hiszen kidobni mégsem szerették volna őket, de nemrég az internet segítségével választ találtak kérdéseikre.

Stílusosan a mosodából

A családjuk szerint az idős házaspár mindig is lenyűgözött mindenkit humorérzékével és fiatalos mentalitásával, ám unokájuk úgy látta, hogy gyakran unatkoznak a mosodában töltött idő alatt. Ekkor vetette fel nekik az ötletet, hogy mi lenne, ha az otthagyott ruhákból stílusos szetteket alkotnának, és ebben készülnének róluk fotók, ők pedig nagy örömmel belementek. A kezdeményezésnek nagy sikere lett, hiszen már félmilliónál is több követőjük van, az internetezők pedig nemcsak stílusérzéküket, hanem a hosszú évtizedek óta tartó harmonikus kapcsolatukat is csodálják.

(Képek forrása: wantshowasyoung / Instagram)

Ezt is szeretjük