A 91 éves nagyi úgy öltözködik, amilyet még nem láttunk: 4 millió ember imádja az Instán

Baddie Winkle kétségkívül a világ egyik legmenőbb idős hölgye: 91 évesen elképesztően vagány, divatos és fiatalos.

baddie winkle cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 91 éves Helen Ruth Elam egyáltalán nem olyan, mint a legtöbb nagymama: esze ágában sincs otthon ülni vagy lemondani az élénk sminkről, valamint a vagány, színes és extrém ruhadarabokról.  

Az önmagát lázadónak tartó hölgy egy igazi, bevállalós divatikon, akinek senki sem érhet a nyomába. Fotóin úgy pózol, mint egy tini, rajong a pink rúzsokért, a neonban pompázó szettekért, elképesztően erős és pozitív kisugárzása pedig már a képeiről is sugárzik.

Baddie Winkle, a világ legmenőbb nagyija

Baddie Winkle sokáig teljesen hétköznapi életet élt Kentuckyban egy farmon. Imádott kertészkedni, lányaival, unokáival és dédunokáival játszani. Egyszer azonban egyik dédunokája elkészítette az Instagramját, és megosztott az akkor 85 éves hölgyről egy fotót, amelyen egy rövidnadrágban és egy batikolt felsőben pózolt. Posztja elképesztően gyorsan népszerű lett, követői száma hamar gyarapodni kezdett, így hirtelen berobbant a legnépszerűbb influenszerek közé. Nagyon élvezte a hírnevet, és egyre több felvételt osztott meg magáról, és vagány, eklektikus, harsány szettjeiről. Azóta már majdnem 4 millió rajongója van az Instán, ami képeit elnézve nem is csoda: ilyen menő nagyit nem látni gyakran.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/baddiewinkle.

Ezt is szeretjük