Szexi kötött ruhák és tunikák körképe
Ki mondta, hogy a kötött holmik nem lehetnek szexisek? Az idei kínálat csábos darabjaiban biztosan nem csalódsz majd!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén a divat újra felfedezte a kötött ruhadarabokban rejlő lehetőségeket, és némi huncutsággal tovább fokozta a már meglévő adottságaikat.

A kötött cuccokra eddig mindent lehetett mondani, hogy puhák, kényelmesek, és megóvnak a hidegtől, de bizonyára neked sem az ugrott be elsőként róluk, hogy szuperszexi randiszerkók. Márpedig azok, ami a kötött ruhákat és a romantikusan édes kis tunikákat illeti.

A ruhák és a tunikák közötti, amúgy sem éles határvonal most még jobban elmosódik, és úgymond rád bízzák, hogy melyiket milyen felfogásban szeretnéd viselni, hiszen a szezon trendjeinek követői egy miniruhából is könnyűszerrel tunikát varázsolhatnak, vagy pont fordítva. A kötött anyagok természetességét kihasználva olyan kombinációkat alkalmazhatsz, melyek játékosságot és izgalmat vihetnek a mindennapos öltözködésedbe.

Tűnj ki az egyszerűségeddel!

A semleges, letisztult forma- és színvilágú ruhák képességeit sokan alábecsülik, hiszen a vállfán lógva még nem igazán fedik fel sokoldalúságukat és csáberejüket. Ők azok a rejtőzködők, akik rendszerint elvesznek a sok kihívóan megkapó külsejű ruhadarab között, pedig csak a megfelelő emberre várnak, aki fantáziájával és ötletességével kihozza belőlük azt a bizonyos szexepilt.

Kettő az egyben - tunika és pulóver keresztezve

Úgy tűnik, hogy a divatnak is megvan a maga evolúciója, mely bizonyos csoportok keresztezéséből egy még különlegesebb fajt, vagyis egy hibrid divatteremtményt hoz létre.

Ilyenek a hosszított fazonú pulóverek, melyek a mai trendek felfogásában lehetnek tunikák, pulóverek, illetve alkalomadtán még ruhák is.

Persze attól függően, hogy mivel viseled őket. Ennek fényében kombinálhatod egyenes szabású, szűk nadrággal, csőfarmerral, leggings-szel és vastagabb anyagú testnadrággal. Különleges hatást érhetsz el, ha a kötött tunikádat bőrhatású testgatyóval kombinálod, mert a természetességet sugalló holmik kimondottan jól összeférnek a vagányabb, cicásabb darabokkal.

Az Orsay szürke, garbós nyakú pulóvere magában hordozza mind a tunikák, mind a pulóverek előnyeit. Az ára 8295 forint. A Mango vajszínű darabja is hasonló, melyet övvel és anélkül is viselhetsz, ha 11 995 forintot áldozol érte. Roppant romantikus és bájos a Bon Prix mell alatt szabott, A-vonalú, kötött tunikája, amit 5699 forintért rendelhetsz meg.

A Quelle kínálatát is megéri átböngészni, mert divatos tunikákra bukkanhatsz: a fehér, V-kivágású, hosszított pulóverük 13 995 forintba kerül, a szürke, kámzsás nyakú, hosszú szabású mellényükhöz pedig 7995 forintért juthatsz hozzá.

Bő fazonú kisruhák

A bő fazon és a kötött anyag se tévesszen meg, mert ezek a ruhák cseppet sem nyomják el a vonzerődet! Sőt, egyszerűségük révén hagyják szabadon sziporkázni, és könnyedén azonosulni tudnak nőies kisugárzásoddal. Bármivel is kombinálod őket, a szexis hatás nem marad el.

A Diesel rövid ujjú pulóverruhája 29 990 forintért lehet a kedvenced. A Bon Prix sálgalléros, mell alatt szabott kisruhája egyszerű ugyan, mégsem lehet nem észrevenni. Az ára 5199 forint. Szintén a Bon Prix kollekciójában találhatsz rá a bordás és csavart mintázattal kötött, A-vonalú ruhácskára, mely többféle színben is kapható, 4599 forintért.

Színezd ki az ősz komorságát!

Ha vidámságod színek és minták után kiált, bátran halmozhatod azokat kötött cuccaid segítségével. Élénkebb színű ruháidat visszafogottabb, sötétebb harisnyával variálhatod, ami lehet anyagában mintás is. A mintás tunikákat egyszínű, kötött sállal és sapkával tompíthatod, de különleges hatást érhetsz el a színek rétegzésével is. Most nagyon divatos az eltérő anyagok mixelése, ami a nehezebb és könnyebb kelmék kontrasztján alapszik.

Bolondos és vidám tunikák

A Re-Reserved garbós tunikája vastag, kötött anyagot ötvöz a fényes szaténnal. Ezt a darabot 6990 forintért tudod megvásárolni. A Mango színátmenetes, hosszított fazonú, rövid ujjú pulóverét 12 995 forintért cserébe akár miniruhaként is viselheted. A Diesel mintás tunikája 33 120 forintba kerül, de ezért az árért több lehetőséget is kapsz egyszerre, mert, ha úgy szottyan kedved, ruhaként vagy egyszerű pulóverként is felveheted.

A Bon Prix két igazán vidám darabbal vállalkozik a hideg idő enyhítésére: a pink tunika ugyan rövid fazonú, de nagyon ötletes és szexis részletmegoldásokat vonultat fel 4999 forintért, a hosszabb, narancssárga felső pedig az árával is képes felvidítani, mert csak 3699 forintot kell kiadnod érte.

Vérpezsdítően szexi kötött ruhák

A Quelle két extra nőies gyöngyszemmel szeretne meglepni: a hosszú ujjú, moherhatású pulóverruhát 7995 forintért rendelheted meg, a rövid ujjú, alakot követő fazon pedig 11 995 forintba kerül. A Diesel két ruhájával lazára veheted a figurát, és megvillanthatod vagányságodat.

A bő szabású, feltűnő színű és mintázatú garbós darab 39 990 forintért egészítheti ki őszi ruhatáradat, a rombuszmintás, ujjatlan változat pedig 32 500 forintért találhat gazdára. A Bon Prix testre feszülős, kötött ruhácskája 5199 forintért cserébe felforrósíthatja körülötted a levegőt, így kimondottan randikra ajánlott.

Ezt is szeretjük