Egy éve nem szedett szemöldököt a dán nő: bátran felvállalja természetes külsejét
A nő bátran szembeszállt a társadalmi elvárásokkal, és boldogabbnak érzi magát, mint valaha.

természetesség-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már egyre többen foglalnak állást a divat világában is az elfogadás mellett, hiszen nemcsak a világmárkák és modellek, hanem az átlagemberek is azt hirdetik, hogy mindenki úgy éljen, ahogy neki tetszik, és ne féljen felvállalni magát akkor sem, ha külseje eltér a címlapokon megszokottól.

A közösségi oldalakon is egyre több fiatal mutatja meg striáit, szőrös lábát vagy éppen összenőtt szemöldökét, ezzel is hirdetve, hogy a természetes külső nem egyenlő az ápolatlansággal.

Egy éve nem gyantázza arcát a fiatal nő

A Koppenhágában élő, 31 éves Eldina Jaganjac egy éve döntött úgy, hogy felhagy a folyamatos gyantázással és szemöldökszedéssel, hiszen elege lett abból, hogy mások döntsék el, mi a szép, és hogyan kéne élnie a saját testében. Egyre jobban elkeserítették a nőkkel szemben támasztott elvárások, főleg úgy, hogy szerinte ezek olyan férfiaktól érkeztek, akik szabadon járhattak-kelhettek teljesen átlagos külsővel anélkül, hogy félniük kellett volna az ítélkezéstől. 2020 márciusában határozta el, hogy ezentúl ő dönt arról, hogyan is szeretne kinézni, és elmondása szerint sokkal nőiesebbnek érzi magát így, mint korábban.

(Képek forrása: eldina_jaganjac / Instagram)

Ezt is szeretjük