Sokan taszítónak tartják, mégis ettől lett sikeres a modell: a férfiak imádják összenőtt, dús szemöldökét
A modellnek egyáltalán nem olyan a külseje, mint a legtöbb modellnek, de pont ettől olyan sikeres és népszerű. Összenőtt szemöldöke miatt figyeltek fel rá az ügynökségek.

osszenott szemoldok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Marie Clarke sokáig hetente vékonyra szedte alapvetően dús szemöldökét. Édesanyja korábban is bátorította arra, hogy hagyjon fel a ritkítással és a formázással, ám ő sokáig ellenkezett.

Félt attól, hogyan reagálna a környezete, a barátai, ha nem tenné, de egy idő után megunta a macerás procedúrát, és drasztikus váltásra szánta rá magát.

Összenőtt szemöldökének köszönheti sikerét

A fiatal lány elhatározta, hogy nem foglalkozik az elvárásokkal és mások véleményével, hanem megnöveszti a szemöldökét. Amikor elmondta ezt barátainak, ők kétkedve fogadták a döntését, és próbálták lebeszélni róla, ám Sarah nem hagyta magát. Néhány hét alatt újra természetes, dús, vastag lett a szemöldöke, és teljesen összenőtt. Rengeteg bántó megjegyzést kapott rá, sőt néhány férfi egyenesen taszítónak találta. Bár a kritikák rosszul estek neki, akkor sem foglalkozott velük: helyette inkább elkezdett fotókat posztolni az Instagramjára külsejéről, ezzel pedig az egész életét megváltoztatta.

Képek: Instagram/_sarahmarieclark_.

Ezt is szeretjük