Ilyen is lehet egy női szemöldök, ha nem szedik állandóan: a 22 éves modellnek elege lett az órákig tartó ritkításból

A fiatal modell sokáig ritkította szemöldökét, ma viszont már büszkén mutatja meg az összenőtt szálakat.

haylee michalski cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szépségtrendekben egyre jobban hódít a természetesség, így a dúsabb szemöldök is visszatért a divatba. Ennek ellenére igen kevesen vállalják be azt, hogy egyáltalán nem szedik vagy formázzák a szálakat. A 22 éves Haylee Michalski azonban megelégelte a hosszas ritkítást, és tavaly óta natúr külsővel hódít.

A modellt sok kritika éri, rengeteg bántó megjegyzéssel szembesül, de nem foglalkozik velük, és büszkén mutatja meg vastag, összenőtt szemöldökét.

Tavaly óta nem szedi szemöldökét a modell

A fiatal nő tinédzserkorában kezdte szedni szemöldökét, mert félt attól, mit szólnak majd az emberek a homloka közepén összeérő szálakhoz. A sokszor órákig tartó procedúrát gyakran meg kellett ismételnie, és egyre jobban elege lett belőle. Végül 2019-ben telt be nála teljesen a pohár, miután néhány hónapra dél-Karolinából New Yorkba költözött. Ekkor határozta el, hogy felhagy a formázással, és engedi összenőni szemöldökét.

A nagyvárosban sokan dicsérték merész külsejét, rengeteg bókot kapott, hazatérve azonban nagyon vegyes fogadtatásban volt része. Már a repülőtéren megbámulták az emberek, és saját családja sem értette, miért nem szedi ki a burjánzó szálakat, Haylee viszont egyáltalán nem bánta meg a döntését.

A cikk az ajánló után folytatódik

Összenőtt szemöldökkel is gyönyörű és sikeres

Bevallotta, a divatvilágban picit rosszabb a helyzete, mert nehezebben talál így modellmunkákat, sőt volt, hogy azt javasolták neki, inkább ritkítsa meg újra a szálakat, ő mégsem adta fel. Szerencsére így is boldogul, nem marad felkérések nélkül, sőt van, hogy pont emiatt figyelnek fel rá: úgy véli, egyesek a szakmában értékelik természetességét. 

Bár a közösségi oldalán rendszeresen kap gyűlölködő kommenteket, és volt, aki az egyik híres gyorsétteremlánc logójához hasonlította szemöldökét, a dicsérő hozzászólásokból és üzenetekből sincs hiány Instagramján. Haylee nem foglalkozik a bántó megjegyzésekkel, hanem büszke egyedinek számító külsejére, és reméli, hogy másokat is bátoríthat arra, hogy legyenek olyanok, amilyenek szeretnének - még akkor is, ha ezzel szembemennek a társadalmi elvárásokkal.

Csúnyának tartott modellek, akik elképesztően sikeresek

Az ügynökségek visszautasították őket, méghozzá durva, önbizalomölő szavakkal és kritikákkal, mégsem adták fel, hanem elérték, amit akartak. Most a legnagyobb divatmagazinokban szerepelnek, a luxusmárkák harcolnak értük, és elképesztően jól is keresnek. Különleges külsejű modelleket mutatunk.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük