Ilyen egy valódi női test szőrtelenítés nélkül: elege lett a 29 éves nőnek a megfelelési kényszerből
Sokan taszítónak tartják bevállalós és kendőzetlen fotóit, ő azonban sokkal jobban érzi magát, mióta teljesen felhagyott a szőrtelenítéssel.

noi test szortelenites nelkul cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már szinte alapvető elvárás a nők felé az, hogy teljesen csupasz és szőrtelen legyen majdnem az egész testük. Aki pedig nem borotválja rendesen például a lábát vagy a hónalját, azt rosszalló tekintetek fürkészik az utcán.

A 29 éves Bethany Burgoyne már nagyon korán tisztában volt ezzel, és nem akarta, hogy bárki is megszólja az átlagnál erősebb testszőrzete miatt, ezért már 11 éves korában megszabadult a lábszárán megjelenő szálaktól. Hamarosan pedig epilátorra és gyantára váltott az állandó szőrtüszőgyulladás miatt.

Képeken a női test szőrtelenítés nélkül

Hosszú éveken keresztül úgy érezte, hogy ha egy kicsit is borostás lenne a teste, egyenesen taszítónak találnák az emberek, ezért ha nem tudott frissen szőrteleníteni, szégyellt szoknyába, rövidnadrágba vagy fürdőruhába bújni. A lány egyébként is erősebb és sűrűbb szőrszálakkal rendelkezett, melyek miatt sokszor szex közben sem mert teljesen levetkőzni. Rengeteget költött arra, hogy szépnek és vonzónak érezze magát, illetve mások is annak lássák, két éve viszont betelt nála a pohár: elhatározta, hogy felhagy a szőrtelenítéssel, és felvállalja természetes külsejét.

Képek: Northfoto, Instagram/bxsassy.

Ezt is szeretjük