36 kilósra éheztette magát a fiatal lány, hogy olyan legyen, mint az édesanyja: megmutatta, mit tett vele az anorexia
A 29 éves lány 18 éves korában lett anorexiás az őt ért folytonos kritikák hatására. Képeken mutatta meg, mit művelt vele a betegség.

anorexias lany cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 29 éves Danielle Van Key korábban mindig elégedetlen volt alakjával. Egyáltalán nem volt túlsúlyos, de mivel nem volt annyira vékony, mint testvére vagy édesanyja, nagyon sok kritikát kapott a környezetében élőktől.

Rengetegszer megjegyezték neki, hogy hízott, és folyton nádszálkarcsú anyjához hasonlították a testét. A fiatal lányt nagyon megviselték a hallottak, és teljesen a porba tiporták az önbizalmát.

A kritikák miatt lett anorexiás a fiatal lány

Végül a kritikák és a szülei vitái okozta családi problémák együttes hatására brutális diétákba kezdett. Szinte megszállottja lett a fogyókúráknak, folyton csak a kalóriákat számolta, és míg más ismerősei szórakozni jártak, ő inkább az összes idejét az edzőteremben töltötte. Mindezek hatására 18 évesen már anorexiássá vált: előfordult, hogy az egyébként magas lány mindössze 36 kilót nyomott. Végül egy komoly diagnózis segített neki abban, hogy újra visszanyerje egészséges súlyát, történetét pedig azért osztotta meg, hogy megmutassa, mit művelnek az emberekkel a bántó megjegyzések, akár a családtól jövők, az egészségtelen diéták és az önbizalomhiány.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük