Nyilvánosan alázták, mégis sikeres modell összenőtt szemöldökével is Scarlett: 7 éve hagyott fel a ritkítással
A 23 éves modell mostanában még több munkát kap összenőtt szemöldökének köszönhetően.

scarlett costello cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberek általában meghökkennek azon, ha valaki másképp néz ki, mint az átlag, és sajnos rengetegen nem tudják elfogadni a szépség sokféleségét, valamint azt, ha egy nő nem felel meg a fejükben élő szépségideálnak.

A 23 éves Scarlett Costello szemöldökével borzolja a kedélyeket, ugyanis ma már nem hajlandó szedni úgy, mint a legtöbb nő, ezért pedig rengeteg sértő, megalázó megjegyzést, kommentet kap.

7 éve nem ritkítja szemöldökét

A fiatal nőnek már gyermekkorában is dús volt a szemöldöke, ám ez sokáig egyáltalán nem zavarta. Ahogy azonban tinédzser lett, egyre nagyobb divattá vált a ritkítás, ráadásul modellkedni szeretett volna, ezért egy ideig ő is formázta szálait, hogy minél több munkát kapjon. Úgy érezte, meg kell felelnie az elvárásoknak, azonban hét évvel ezelőtt modellügynöksége azt javasolta, hagyja megnőni természetesre a szemöldökét. Mivel már neki is nagyon elege volt a szedésből, és úgy érezte, a dúsabb fazon sokkal jobban passzol a külsejéhez, megfogadta a tanácsukat.

Önbizalma egyre csak nőtt, összenőtt szemöldökét pedig egyre többször mutatta meg büszkén Instagramján is. Rengeteg negatív, megalázó kommentet kapott, voltak például, akik ogrének, míg mások nagyképű feministának nevezték, de egyre több dicséretben is része volt. Tartott attól, hogy karrierjét rossz irányba befolyásolja majd a változtatást, de szerencsére ez nem így lett: a mai napig sikeres modell, sőt egyre több munkát kap külseje miatt, illetve művészként is tevékenykedik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Édesanyja mindig is biztatta arra, hogy meghagyja szemöldöke dússágát, ma pedig már Scarlett is örül, hogy így döntött. Sokkal magabiztosabb azóta, és sokkal jobban érzi magát a bőrében. Úgy véli, mindenki természetes arccal a legszebb.

A lány különleges szépségét egyre többen dicsérik, és egyesek Frida Kahlóhoz hasonlítják. Ma már olyan nagy márkákkal működik együtt, mint például a Tory Burch vagy a Marc Jacobs, és rendszeresen vonul a kifutókon is.

Scarlett képeivel mindenkinek magabiztosságot szeretne adni, és arra biztatja az embereket, hogy ne törődjenek mások véleményével.

Három éve nem borotválkozott a fiatal nő

A 19 éves Macey Duff olyanra vállalkozott, amire nem sokan mernének: a lány ugyanis három éve nem borotválta a lábát, és ezt nem is rejtegeti. Bevállalós fotói sokaknál kiverték a biztosítékot.

Ezt is szeretjük