Így néz ki egy 3 éve nem borotvált női láb: megbotránkozott a fél világ, amikor a 19 éves nő megmutatta
Macey Duff fotóin rengetegen felháborodtak, a lány ugyanis három éve egy testrészét sem borotválta.

macey duff cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 19 éves Macey Duff olyanra vállalkozott, amire nem sokan mernének: a lány ugyanis három éve nem borotválta a lábát, és ezt nem is rejtegeti. Bevállalós fotói sokaknál kiverték a biztosítékot.

A táncos és művész hölgy tízéves korában kezdte a szőrtelenítést, mert környezetét látva úgy érezte, neki is kötelező eltávolítania magáról a legapróbb szálakat is. Később pedig eljött az az idő is, hogy egyenesen szégyellte magát, ha egy kis borosta volt teste bármelyik területén. Félt ugyanis attól, hogy kinevetik, megalázzák, vagy gúnyt űznek belőle.

3 éve nem borotválta magát a 19 éves lány

Élete és felfogása akkor vett nagy fordulatot, amikor Hawaiira költöztek családjával. Egy nap testvére, Ally megpillantott egy fürdőruhás nőt, aki bátran és magabiztosan mutatta meg borotválatlan lábát és hónalját. Rögtön elmesélte Macynek, amit látott, aki rendkívül inspirálónak találta a hölgy önbizalmát. Nem sokkal később pedig az Instagramon futott bele egy másik nőbe, aki sötét szőrszálait megmutatva pózolt. A lány ekkor döntött úgy, hogy ő is követi a példáját: ma már több mint három éve nem borotválta testét, és ezt büszkén meg is mutatja. Képein azonban a fél világ felháborodott.

Képek: Instagram/maceytheearthling.

Ezt is szeretjük