Így néz ki egy 3 éve nem borotvált női láb: megbotránkozott a fél világ, amikor a 19 éves nő megmutatta

Macey Duff fotóin rengetegen felháborodtak, a lány ugyanis három éve egy testrészét sem borotválta.

macey duff cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 19 éves Macey Duff olyanra vállalkozott, amire nem sokan mernének: a lány ugyanis három éve nem borotválta a lábát, és ezt nem is rejtegeti. Bevállalós fotói sokaknál kiverték a biztosítékot.

A táncos és művész hölgy tízéves korában kezdte a szőrtelenítést, mert környezetét látva úgy érezte, neki is kötelező eltávolítania magáról a legapróbb szálakat is. Később pedig eljött az az idő is, hogy egyenesen szégyellte magát, ha egy kis borosta volt teste bármelyik területén. Félt ugyanis attól, hogy kinevetik, megalázzák, vagy gúnyt űznek belőle.

3 éve nem borotválta magát a 19 éves lány

Élete és felfogása akkor vett nagy fordulatot, amikor Hawaiira költöztek családjával. Egy nap testvére, Ally megpillantott egy fürdőruhás nőt, aki bátran és magabiztosan mutatta meg borotválatlan lábát és hónalját. Rögtön elmesélte Macynek, amit látott, aki rendkívül inspirálónak találta a hölgy önbizalmát. Nem sokkal később pedig az Instagramon futott bele egy másik nőbe, aki sötét szőrszálait megmutatva pózolt. A lány ekkor döntött úgy, hogy ő is követi a példáját: ma már több mint három éve nem borotválta testét, és ezt büszkén meg is mutatja. Képein azonban a fél világ felháborodott.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram/maceytheearthling.

Ezt is szeretjük