10 év után leállt a fogamzásgátlóval, a bőre teljesen tönkrement - Smink nélkül mutatta meg magát
A fogamzásgátló szedése alatt hibátlan volt a bőre, abbahagyása után azonban durva tüneteket tapasztalt. Ma már nem rejti smink alá az arcát.

pattanasos lany cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az osztrák Bianca Jantscher bőre egészen tinédzserkoráig szinte teljesen problémamentes volt, tizenévesen azonban egyre több pattanás jelent meg rajta. A piros foltok miatt sosem lépett ki smink nélkül az utcára, mindig vastag alapozóréteg alá rejtette arcát.

15 évesen megismerkedett első barátjával, és ezért, illetve aknéja miatt hamarosan fogamzásgátlót kezdett szedni, amitől néhány héten belül teljesen kitisztult a bőre.

A fogamzásgátló után megváltozott a bőre

Körülbelül tíz éven keresztül szedte a tablettát, de tavaly ősszel egyre durvább hangulatváltozások jelentkeztek nála, állandóan stresszes volt, és szorongott, így utánajárt, mi okozhatja a tüneteket. Arra jutott, hogy valószínűleg a gyógyszer hosszú szedése váltotta ki őket, ezért leállt vele. A közérzete és az egészségi állapota újra kitűnő lett, a bőre azonban teljesen megváltozott: a most 25 éves fiatal nő smink nélküli fotókon mutatja meg, milyen lett az arca, hogy másoknak is önbizalmat adjon a képeivel.

Képek: mediadrumworld.com/Bianca Jantscher/Northfoto, Instagram.

Ezt is szeretjük