Megmutatta a fiatal lány, milyen az arca a vastag alapozóréteg alatt - Ilyen képeket nem sokan mernének posztolni
Éveken keresztül nem merte megmutatni a bőrét, most azonban olyat tett, amit kevesen mernének.

abigail collins cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők jó része majdnem mindennap legalább egy leheletnyi sminkkel lép ki az utcára, ám a legtöbben csak halvány alapozót, szempillaspirált vagy rúzst használnak. Az Instagram és a reklámok hibátlan arcú modelljei láttán viszont egyre többen érzik úgy, hogy minden tökéletlenségüket el kell fedniük egy vastag festékréteggel.

A 19 éves Abigail Collins is részben ezért kezdett erősen sminkelni, azonban nála az is közrejátszott, hogy szégyellte bőrét mások előtt, és ki sem mert menni a házból természetes külsővel.

Évekig sminkkel rejtegette a bőrét

A fiatal lány tízéves kora óta küzd durva, cisztás aknéval, és, bár rengeteg orvosnál járt már, és sok kezelést kipróbált, egyelőre sajnos senki és semmilyen gyógyszer nem tudta megoldani a problémáját. Sőt, öt évvel ezelőtt a tünetei súlyosbodtak, ő pedig emiatt komoly önértékelési gondokkal küzdött, és szinte teljesen elszállt az önbizalma. Nemrég azonban elege lett a hosszas sminkelésből, és abból, hogy mindig takargatnia kell a külsejét: a neten mutatta meg, milyen is valójában a bőre, és azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy nem fedi el többé a pattanásait. Nagyon is példamutató, amit tett.

Fotók: Northfoto.

Ezt is szeretjük