Így is lehet öltözködni 55 év felett: a blogger egyszerű, de nőies szettjeivel mindenkit inspirál

A csinos blogger Instagramján 55 év felettieknek ad egyszerű, de nagyon szuper öltözködési tanácsokat. Odavagyunk a stílusáért.

styleliveafter55 cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötven felett sokan úgy érzik, ideje lemondaniuk a divatos, színes ruhákról, hogy ne hasson túlzásnak a megjelenésük. Pedig a kor nem szabad, hogy a stílus útjába álljon. Ettől függetlenül is lehet valaki nagyon nőies és sikkes - jó példa erre Renate, aki Stylealiveafter55 nevű Instagram-profilján kifejezetten 55 év felettieknek ad öltözködési tippeket.

Sosem esik túlzásba, nem hord nagyon extrém vagy túlzottan figyelemfelkeltő szetteket: egyszerű, de nagyon csinos ruhákkal éri el a gyönyörű összhatást. A bloggertől mindenkinek van mit tanulni.

55 év felettieket inspirál öltözködésével

A hölgy 55 évesen indította blogját, ma pedig már elmúlt hatvan. Imádja a nőies, lenge egészruhákat, mindig visz egy kis színt az összeállításaiba, és a fehéret, illetve a bézs különböző árnyalatait is előszeretettel viseli. Mindig elegáns, divatos a megjelenése, ruháit pedig mutatós cipőkkel vagy táskákkal teszi még tökéletesebbé. Képeken mutatjuk legjobb szettjeit, melyekből mindenki inspirálódhat.

Képek: Instagram.com/stylealiveafter55

Ezt is szeretjük