10 nőies, alakformáló nyári farmer kerek nőknek: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Ezek a divatos farmerek nagyon előnyösen festenek a telt idomokon.

molett farmer
beauty and style
Top olvasott cikkek

A farmer minden évszakban remek választás lehet. Nyáron egy ujjatlan felsővel, illetve egy szandállal is kényelmes, csinos és nőies összhatást kelt.

Idén ráadásul ismét számos előnyös fazon közül válogathatsz az üzletekben, ugyanis a trendek igencsak szerteágazóak. És akkor is bőven találsz majd magadnak nadrágokat, ha molettebb testalkattal rendelkezel.

Nyári farmerok moletteknek

A skinny szabások mellett az anyukafazonok is tovább hódítanak, de a szezon legsikkesebbjei kétségkívül az egyenes szárú, a trapéz és a culotte farmerok. Ezek nemcsak hogy csinosak, de még a derekat is karcsúsítják, ezért szuper választásnak bizonyulnak. Hogy könnyebb legyen döntened, körülnéztünk a kínálatban, és összegyűjtöttük a nyár legdivatosabb, XL-esnél nagyobb méretben is kapható nadrágjait.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük