10 nőies, karcsúsító nyári ruha moletteknek: gyönyörűen mutatnak a telt idomokon

Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a nyár legdivatosabb ruháit, melyek dús idomokon is igazán jól mutatnak.

molett ruha nyar

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Szerencsére egyre több olyan extra nőies ruha kerül az üzletek kínálatába, melyeket kifejezetten telt idomokra terveztek, így remekül festenek a molett alkaton.

Az idei nyári trendek között is számos olyan darabot találhatsz, melyek tökéletesen passzolnak a dús formákhoz, és XL-esnél nagyobb méretben is beszerezhetőek. Sőt, néhányukkal csalhatsz is egy picit, ugyanis alakformáló, karcsúsító hatással is rendelkeznek.

Nyári ruhák molett nőknek

A derékon kötős, az átlapolós egészruha mindig jó választás, de a színekkel, a varrásokkal és a gombokkal is lehet trükközni. Körülnéztünk a kínálatban, és összegyűjtöttük a legcsinosabb, legnőiesebb, kifejezetten molett nőknek tervezett darabokat. Árakkal és online lelőhelyekkel mutatjuk őket.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük