Női orrokról posztolt a lány, képlavinát indított el vele: saját fotóikkal üzennek a netezők
A twitteres posztra rengeteg nő reagált saját fotójával. Arra hívták fel a figyelmet, hogy nem csak a szabályos, pisze orrok szépek.

noi orr cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos az emberek nagy részének van olyan rész a testén, amivel nem elégedett, és amit legszívesebben megváltoztatna, ha tehetné. Számos hölgy például az alakjával, a fenekével vagy épp a hasával nincs kibékülve, de sokaknál a mellek vagy az orr is kényes pontot jelentenek.

Az orrplasztika a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások közé tartozik, rengetegen szabatják kisebbre, keskenyebbre vagy piszébbre ezt a testrészüket. Egy nő azonban arra hívta fel a figyelmet a Twitteren, hogy egyáltalán nem csak a tökéletes, apró orr szép, és nincs szükség műtétekre ahhoz, hogy valaki gyönyörű legyen.

Női orrokról posztolt, képáradatot indított el

Egy mooninfirst felhasználónevet viselő lány egy olyan képet osztott meg, amelyeken különböző női arcok szerepeltek oldalról fotózva, és a következőket írta hozzá: „Ha ilyen orrod van, mint a képeken szereplők közül valamelyik, nem is kell mondanod semmit, már most szeretlek.” Arra akart rávilágítani, hogy a tökéletlennek, görbének vagy épp nagynak vélt orrok is ugyanúgy szépek, posztjával pedig igazi képlavinát indított el. Válaszul ugyanis a nők sorra osztották meg saját fotóikat, hogy megmutassák: nem csupán az apró, pisze orrokat lehet szeretni.

Képek: Getty Images Hungary, Twitter.

Ezt is szeretjük