„Azt gondoltam, hogy kövér, csúnya és értéktelen vagyok”: ma már meztelenül is büszkén mutatja meg testét Hope

A fiatal nő retusálatlan, merész képeivel másoknak is önbizalmat szeretne adni.

hope cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Hope már gyermekként is sokszor hallotta, hogy le kellene adnia néhány kilót, és úgy nőtt fel, hogy folyton másokhoz, valamint a fotókon, reklámokban látott, tökéletesre retusált modellekhez hasonlítgatta testét.

Sok időbe és kitartó munkába telt, mire elfogadta és megszerette önmagát, most pedig a hasonló utat bejárt és hasonló problémákkal küzdő embereknek szeretne segíteni. Ma már fürdőruhában, fehérneműben és meztelenül is büszkén mutatja meg alakját, és reméli, képei másoknak is önbizalmat adnak.

Büszkén mutatja meg testét a fiatal nő

13 éves volt, amikor édesanyja egy rövidnadrággal lepte meg, de a darab túl kicsi volt számára. És mint kiderült, nem is létezett belőle ennél nagyobb méret. Hope ekkor teljesen összetört.

- Rögtön azt gondoltam, hogy kövér, csúnya és értéktelen vagyok. Rengeteget sírtam - mesélte a lány a Love What Matters oldalán. Hozzátette, nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor ilyen érzések gyötörték. Hosszú éveken keresztül küzdött önbizalomhiánnyal, sokáig nem volt hajlandó mások előtt enni sem, mert félt attól, hogy elítélik, és az is előfordult, hogy éheztette magát. Mára azonban már sikerült megszeretnie önmagát, és szexi, bevállalós képeivel azt akarja megmutatni, hogy nem csupán a csontsovány női test gyönyörű.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram/confidenceincurves.

Ezt is szeretjük