A modell megmutatta, milyen a túlsúly ruha nélkül: durva kritikákat kapott, mégis megszerette önmagát
Ashleigh Atkinst rengetegen bántották súlya miatt, de leküzdötte az önértékelési zavarokat, és ma már büszkén mutatja meg testét akár meztelenül is.

ashleigh atkins cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 24 éves Ashleigh Atkins 19 évesen kezdett modellkedni. Később elhatározta, hogy TikTok-profilján a testpozitivitás mellett kampányol bevállalós fotóival. Ám olyan durva, gyűlölködő kommenteket kapott fehérneműs, illetve meztelen képeire, hogy ebben az évben már háromszor letörölte magát a közösségi média oldalairól.

Sokan megjegyzéseket tettek a 104 kilós ausztrál lány alakjára, a hasára, undorítónak és túl kövérnek nevezték, vagy éppen azzal vádolták, hogy az elhízást népszerűsíti. A legdurvább azonban az volt, amikor egy követője privát üzenetben kívánta neki azt, hogy rákos legyen.

A molett modell büszkén mutatja meg testét

Ashleigh sokáig erős szorongással küzdött az online bántalmazás miatt, és úgy érezte, a kegyetlen hozzászólások tönkreteszik az életét. De az offline hónapok alatt rengeteg változáson ment keresztül. Elfogadta és megszerette testét, és Instagramján most mindenkinek megmutatja: nem a ruhaméret, a testsúly vagy az alak határozza meg egy ember értékét. Ma már 117 ezres követőtáborral rendelkezik, és bár a legtöbben közülük kedvesek, és valóban inspirálónak tartják a fiatal hölgy képeit, még mindig akadnak olyanok, akik bántó hozzászólással igyekeznek romba dönteni az önbizalmát. Ő viszont nem foglalkozik velük, és szexi képeivel, inspiráló üzeneteivel másokat is az önelfogadásra buzdít.

Képek: Instagram/ashleighatkinsmodel, Northfoto.

Ezt is szeretjük