Így vernek át az Instán! Ugyanaz a női test, mégis hatalmas a különbség a két kép között

A 33 éves blogger megmutatja, hogyan alakul át egy női test percek alatt a póznak vagy a jó megvilágításnak köszönhetően.

Női test az Instagramon és a valóságban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az Instagram tökéletesre retusált fotói képesek elhitetni az emberekkel, hogy tényleg olyan a valóság, mint amit a manipulált képeken látnak. A hibátlan testekről készült felvételek ezért is károsak a nők önbizalmára, önértékelésére.

Danae Mercer újságíró és influenszer posztjai viszont jócskán eltérnek az átlagostól. Olyan fotókat oszt meg magáról, amilyeneket a legtöbben nem mernének. Mindezt azért teszi, hogy megmutassa a netezőknek, milyen is valójában egy gyönyörű, hús-vér nő: nem olyan, mint a photoshopolt fotókon, de ugyanúgy csodás.

Képeken az Insta-átverés: ilyen egy valódi női test

A korábban étkezési zavarokkal küzdő nő ma már elfogadta és megszerette testét, és másokat is erre buzdít. Instagramján legfőképpen azt mutatja meg, milyen trükköket vetnek be a bloggerek, hogy hibátlannak látszódjon a testük: az egyik fotón előnyös pózban mutatkozik, míg mellette az őszinte, retusálatlan valóságot láthatják követői. Ezeket a fotókat minden nőnek látnia kellene.

Képek: Instagram/danaemercer/.

Ezt is szeretjük