Hogy mutat ugyanaz a ruha egy molett és egy vékony barátnőn? Képeken mutatja be Denise és Maria

A két lány testalkata egészen más, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy ugyanolyan ruhákat hordjanak.

Molett-vékony barátnő stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Hosszú évekig úgy tartották, hogy csak a vékony és karcsú nőkön mutatnak igazán jól a ruhák, és a kifutókon is csak ilyen modellek kaptak helyet. Szerencsére ma már sokat változott a divatvilág látásmódja, és a teltebb idomokkal rendelkező nők is helyet kaptak.

A mozgalom egyik képviselője Denise Mercedes, aki már 13 évesen csöppent a divatvilágba, 16 éves kora óta pedig plus size modellként dolgozik. A dominikai-amerikai lány saját testpozitív kampányt is létrehozott, barátnőjével pedig azt szeretnék bebizonyítani, hogy a stílusos öltözködés nem csak a vékony nők kiváltsága.

Ugyanaz a ruha két testalkaton

Denise és barátnője, a vékony testalkattal rendelkező Maria Castellanos másfél éve robbantak be igazán a köztudatba, amikor ugyanolyan fürdőruhát húztak, hogy megmutassák, a stílusnak nincs köze az alakhoz. A fotó olyan sikeres lett, hogy azóta már számtalanszor szerepeltek azonos szettekben, az emberek pedig imádják a lányok kisugárzását, és azt, hogy bebizonyították, hogy egy-egy divatos darab különböző testalkatokon is jól mutathat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: mariacastellanos_ri / Instagram, denisemmercedes / Instagram)

Ezt is szeretjük