Hogy mutat ugyanaz a ruha egy molett és egy vékony barátnőn? Képeken mutatja be Denise és Maria

A két lány testalkata egészen más, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy ugyanolyan ruhákat hordjanak.

molett-vékony-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú évekig úgy tartották, hogy csak a vékony és karcsú nőkön mutatnak igazán jól a ruhák, és a kifutókon is csak ilyen modellek kaptak helyet. Szerencsére ma már sokat változott a divatvilág látásmódja, és a teltebb idomokkal rendelkező nők is helyet kaptak.

A mozgalom egyik képviselője Denise Mercedes, aki már 13 évesen csöppent a divatvilágba, 16 éves kora óta pedig plus size modellként dolgozik. A dominikai-amerikai lány saját testpozitív kampányt is létrehozott, barátnőjével pedig azt szeretnék bebizonyítani, hogy a stílusos öltözködés nem csak a vékony nők kiváltsága.

Ugyanaz a ruha két testalkaton

Denise és barátnője, a vékony testalkattal rendelkező Maria Castellanos másfél éve robbantak be igazán a köztudatba, amikor ugyanolyan fürdőruhát húztak, hogy megmutassák, a stílusnak nincs köze az alakhoz. A fotó olyan sikeres lett, hogy azóta már számtalanszor szerepeltek azonos szettekben, az emberek pedig imádják a lányok kisugárzását, és azt, hogy bebizonyították, hogy egy-egy divatos darab különböző testalkatokon is jól mutathat.

(Képek forrása: mariacastellanos_ri / Instagram, denisemmercedes / Instagram)

Ezt is szeretjük