Széles a csípője, vastag a combja, és nagyon nőiesen öltözködik: a molett blogger gyönyörűen kiemeli dús idomait

Kristine imádja az alakját kiemelő, testhezálló darabokat, és ügyesen trükközik a karcsúsító kiegészítőkkel, módszerekkel.

molett blogger cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Kristine 2013-ban indította el Trendy Curvy nevet viselő blogját, azóta pedig hatalmas sikert aratott vele. Nemcsak azért, mert Instagramját jelenleg több mint 434 ezren követik, hanem azért is, mert azóta már saját ruhamárkát alapított, és fotóival, csinos öltözködésével minden nőt inspirál.

Korábban bizonytalan volt testével kapcsolatban, ma azonban már szereti és becsüli önmagát, és csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság. Nem rejti el, hanem kihangsúlyozza telt, nőies idomait.

Nagyon csinos és nőies a molett blogger

Úgy véli, az igaz, hogy nem minden ruhadarab való mindenkinek, de ez nem jelenti azt, hogy ne válogathatna mindenki az aktuális trendekből. Csupán arra kell figyelni, hogy olyan darabokat válasszon az ember, amik valóban előnyösek, és amik valóban passzolnak hozzá. Kristine zseniálisan kombinálja a sikkes ruhákat, és mindig ügyel arra, hogy azok kiemeljék dús formáit, és karcsúsítsák derekát. Mutatjuk legjobb szettjeit és azt is, hogyan éri el az alakformáló hatást.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram.com/mskristine

Ezt is szeretjük