Nincs homokóra alakja, és nem sovány, mégis kimaxolja a nőies öltözködést: a molett bloggertől van mit tanulni
A molett blogger igazi stíluskirálynő: Nicolette Mason öltözködési trükkjeit bárki könnyedén ellesheti.

nicolette mason cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha divatról van szó, valahogy sajnos sokaknak még mindig a nádszálvékony modellek és bloggerek jutnak az eszébe. A filmek, a sorozatok és a közösségi oldalak is gyakran még mindig azt a téves és rendkívül káros üzenetet közvetítik - akár akaratlanul is -, hogy a sikkes darabok csak a tökéletes alkatú manökeneken mutatnak igazán jól. Pedig ez egyáltalán nem így van: attól, hogy valaki teltebb alkattal rendelkezik, ugyanúgy lehet gyönyörű, szexi, és ugyanolyan csodásan fest a trendi darabokban.

Nicolette Mason bebizonyítja, hogy nincs szükség homokóra alkatra ahhoz, hogy valaki igazi divatdiktátor legyen. Nőies öltözködéséből van mit tanulni.

A molett blogger kimaxolja a nőies öltözködést

A New York-ban élő nő már több mint 12 éve dolgozik a divatiparban, írt többek közt a Teen Vogue-ba és a Vogue Italiába is. Blogját akkor indította el, amikor levizsgázott a Parsons School of Designban, és oldalain azóta is a testpozitivitásra, valamint a fenntarthatóságra koncentrál. Instagramján leginkább mesés szettjeivel nyűgözi le több mint 193 ezer követőjét. Nem csoda, hogy ennyien rajonganak érte: Nicolette-nek ugyanis nincs vékony dereka, nem sovány, de az biztos, hogy hihetetlenül nőiesen, stílusosan és sikkesen öltözködik. Trükkjeit bárki könnyedén ellesheti.

A midiszoknya nyújtja az alakját, a beletűrt pulcsi és a rövid bőrdzseki pedig szépen kiemeli a derekát. Csinos ebben az őszi összeállításban.

A mintás, átlapolós felső és az extra magas derekú farmer tökéletes párosítás. 

A csupa fekete szett karcsúsít, a teveszínű kabát pedig remekül feldobja a megjelenését.

A blogger szettje tökéletes példa arra, hogy lehetsz ősszel és télen is nőies. Csak egy kis kreativitás kell a modern, csinos összhatáshoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hosszú kabát amellett, hogy nagyon elegáns és csinos, még magasabbnak is láttatja. És bár nagyrészt fekete az összeállítás, egyáltalán nem unalmas: a minta és a különböző anyagok párosítása sokkal izgalmasabbá teszi.

A szoknya fazonja kiemeli a derekát, a dögös csizma hosszabbnak mutatja a lábait, a vállra vetett bőrkabát pedig lezser eleganciát kölcsönöz.

Nicolette szívesen visel mintás és dögös bőr ruhadarabokat is, melyek csak még szexibbé teszik a megjelenését. Ez a kiskabát például az egyszerű farmert is feldobja.

Egy övvel ellátott hosszú kabát mindig jó választás: minden alkathoz passzol, ráadásul maga a kifinomult sikk.

Nicolette mindig nőiesen, csinosan öltözködik, és zseniálisan választja ki az alakjához legjobban illő darabokat. Nem rejti el testét, büszke gömbölyded idomaira, képeivel pedig másokat is inspirál.

A 100 kilós blogger lenyűgöző stílusa

A plus size modell, Emma Zandberg is azok közé a nők tartozik, akik mesterien válogatnak a legjobb alakformáló darabok között. Stílusa nőies, szexi, mégsem túl kihívó - ezért is imádják annyian.

Képek: Instagram/nicolettemason.

Ezt is szeretjük