Több mint 100 kiló, és nagyon nőiesen öltözködik - Így hangsúlyozza szexi idomait a molett modell
Apró öltözködési trükkökkel hozza ki a legjobbat az alakjából.

emma zandberg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok molett nő fél megmutatni alakját, és az előnyös, formáló darabok helyett rengetegen választanak inkább bő zsákruhákat, melyek eltakarják nőies idomaikat. Szerencsére azonban vannak olyan molett hölgyek is, akik zseniálisan választják ki a lehető legjobb ruhákat, és inspirációt nyújtanak, ötleteket adnak mindenkinek az öltözködéshez.

A plus-size modell, Emma Zandberg is azok közé tartozik, akik mesterien válogatnak a legjobb alakformáló darabok között. Stílusa nőies, szexi, mégsem túl kihívó - ezért is imádják annyian.

Emma Zandberg így emeli ki szexi, telt idomait

A fiatal nő 177 centi és 100 kiló, és nagyon tudja, hogy öltözködjön: követi a divatot, de közben elegáns, és minden egyes fortélyát ismeri annak, hogyan láttathatja még vékonyabbnak a derekát, vagy hogyan emelheti ki homokóra alakját. Egyszerű trükkökkel éri el a hatást, mely még a réteges, téli öltözködésnél is meglátszik. 

A fekete, szűk farmerhoz bő felsőt választ, ami elfedi pocakját, a kabátokból pedig sokszor a hosszúra esik a választása, hiszen ez nemcsak elegáns, hanem nyújtja is az alakot.

A rövid dzsekiket is szereti, hiszen a csípő fölé érő darabok megtörik az alakot, és karcsúbbnak láttatják a derekat. A hason csomózott ruha pedig ügyesen fedi el az úszógumit, és nagyon csinos is.

Az is hatalmas tévhit, hogy minden kötött pulóver kövérít, ezt Emma is alátámasztja. Ő ugyanis bátran választ ilyen felsőket, hiszen tudja a viselésük trükkjét: derékig érő, nem túl bő darabot kell felvenni, hozzá pedig egy magasított farmert. Néhány extra nőies kiegészítő, és már meg is van a szexi hatás.

Karcsúbb derék és homokóra alak néhány trükkel

A térdig érő szövetkabátok elegánsak, és a derekukon található öv még erősen karcsúsít is. Ezt jól tudja a modell, ezért is szereti ennyire ezt a fazont.

Egy peplumos, átlapolt felső mindig telitalálat: kihangsúlyozza a dekoltázst, elfedi a hasat, és igen csinos. A fekete nadrág pedig az örök karcsúsító darab, ami mindig beválik - persze, leginkább magasított derékkal. 

Széles csípőn remekül mutatnak az alakot követő, térdig érő ceruzaszoknyák is. Akkor emelik ki a legszebben az idomokat, ha betűrt felsővel veszed fel őket.

Chloe Elliott öltözködése minden nőt inspirálhat

A 27 éves Chloe Elliott azért indította el blogját, hogy bátorítson más molett nőket is arra, hogy csinosan, változatosan öltözködjenek, és tanácsokat adjon a követőinek. Mindig hangsúlyozza, hogy a divat nem függ a méretektől, és minden nőnek élveznie kellene a trendeket, attól függetlenül, hogy mekkora ruhákat hord. 

Ezt is szeretjük