Több mint 90 kiló, de extra nőiesen öltözködik - Minden molett nő tanulhatna tőle
A molett blogger tudja, hogyan öltözködjön úgy, hogy az alakja a legelőnyösebben fessen még a vastag, őszi-téli ruhákban is.

molett blogger stilusa cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A teltebb formákkal rendelkező nőknek nem mindig könnyű öltözködni: nehéz megtalálni azokat a párosításokat, melyek szépen mutatnak az idomaikon, ráadásul sok üzletben csak előnytelen, zsákfazonú ruhákat kínálnak nagyobb méretekben.

Egy molett blogger viszont minden nőt igyekszik inspirálni összeállításaival, és megmutatja, hogy bizony, 90 kiló felett is mindenki lehet divatos és nőies. Stílusából van mit tanulni.

Elképesztően nőiesen öltözködik a molett blogger

A 27 éves Chloe Elliott azért indította el blogját, hogy bátorítson más molett nőket is arra, hogy csinosan, változatosan öltözködjenek, és tanácsokat adjon a követőinek. Mindig hangsúlyozza, hogy a divat nem függ a méretektől, és minden nőnek élveznie kellene a trendeket attól függetlenül, hogy mekkora ruhákat hord. Chloe 90 kiló felett van, és szinte mindig nőies, sikkes szettekben ragyog, ráadásul apró trükkökkel éri el a csinos, alakformáló összhatást. Lesd el őket te is!

Ezt is szeretjük