Gyermekként utálta külsejét, ma büszke teste minden porcikájára: a 98 kilós Tabria sok nőnek ad önbizalmat
Iskoláskorában mindig arra vágyott, hogy vékony lehessen. Felnőttként odafigyel az étkezésre, és mozog, de már nem akar lefogyni, és megszerette gömbölyded idomait.

tabria majors cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabria Majors fotóin első ránézésre egy gyönyörű, magabiztos nőt látni, aki bátran és büszkén mutatja meg testét az egész világ előtt. A molett modell mai, önbizalommal teli énje mögött azonban sok nehézség és küzdelem áll.

A 31 éves szépség korábban nem tudta elfogadni, sőt gyermekként egyenesen utálta testét, mára viszont megtanulta szeretni minden porcikáját, és követőit is igyekszik erre buzdítani.

A 31 éves molett modell utálta testét

Saját bevallása szerint iskolás korában borzasztóan egészségtelen kapcsolata volt önmagával. Mindig is arra vágyott, hogy vékonyabb lehessen, hogy kisebbek legyenek az ajkai, vagy éppen egyenes, szőke haja legyen, mint egyik legjobb barátnőjének. Kövérnek érezte magát csupán azért, mert nem olyan volt az alakja, mint a többieknek, de fiatal felnőttként rájött, mennyire károsak is voltak ezek a mérgező gondolatok. Elárulta, sokszor azt kívánja, hogy bárcsak visszamehetne az időben, és értékelhetné azt, aki akkoriban volt, és megölelhetné önmagát, elfogadhatná testét olyannak, amilyen akkor volt.

Az egyetem utáni években teljesen megváltozott a hozzáállása. Rengetegen kérdezik tőle, hogyan, mitől lett ennyire magabiztos, ám a pontos választ ő sem tudja. Elégedett a külsejével, szépnek találja magát, és úgy érzi, semmi kivetnivalót nem talál a testében. Persze nem arról van szó, hogy ne figyelne oda egészségére, vagy ne sportolna, csupán arról, hogy nem szeretne vékonyra fogyni, és az állandó önmarcangolás helyett az önszeretetet választotta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ma már büszke minden porcikájára

Örül annak, hogy a divatvilágban is egyre több különböző testalkatú modell kap szerepet, de úgy érzi, az XL-esnél nagyobb méretű hölgyekre még mindig nem irányul elég figyelem. 

Képein büszkén mutatja meg magát, és azt reméli, posztjaival más nőknek is önbizalmat adhat. Nem rejti el hurkáit, narancsbőrét, és saját fürdőruhakollekciót is tervezett, melynek darabjait kifejezetten a telt hölgyek számára álmodta meg.

Tabria több mint 1,5 millió követővel rendelkezik az Instagramon, rendszeresen érkeznek hozzá a felkérések fotózásokra, valamint Rihanna fehérneműmárkájának, a Savage X Fentynek is a nagykövete lett.

Rengeteg fürdőruhás, fehérneműs fotót posztol magáról, hogy megmutassa, milyen is egy valódi, molett hölgy teste, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni. Tabria úgy gondolja, mindenkinek el kellene gondolkodnia azon, miért nem elégedett önmagával, és a probléma mélyére ásni. Szerinte nem azzal van a gond, ha valaki változtatni akar a külsején, de ilyenkor a mögöttes okokat is meg kell fejteni.

Képeken a legsikeresebb plus size modellek

A plus size modellek nem a kórosan elhízott alkatokat hirdetik, hanem a különbözőségek szépségét hivatottak megmutatni, céljuk, hogy senki ne utálja magát csak azért, mert van rajta felesleg. Az egészséges élet alapja a lelki egészség, és ha minél többen megtanulják szeretni önmagukat, hirtelen a világ is újra vissza fog mosolyogni rájuk, mutasson bármennyit is a mérleg. Ezek a nők bebizonyították, hogy igenis kerekded idomokkal is lehet valaki gyönyörű, nem szabad elveszítenie az embernek az önmagába vetett hitét.

Ezt is szeretjük